31 Mart yerel seçimleri öncesinde adaylar son hazırlıklarını sahada sürdürürken seçmenlerin de kafası karmakarışık oldu. O kadar çok aday var ki biri geliyor, biri gidiyor.

İddialı olan partilerin başkan adayları olsun diğer parti adayları olsun elinden gelen tüm çabayı ortaya koyarak seçmenlerin oylarını istiyor. Zonguldak merkezde Cumhur ittifakı adayı Ömer Selim Alan’la birlikte CHP adayı Tahsin Erdem kıyasıya bir mücadele içinde adeta savaş veriyor.

Ömer Selim Alan ve Tahsin Erdem ikilisi AS oyuncular gibi her an golü ağlara yollamak için seçmenlerin yapacağı ortayı beklerken diğerleri de ceza sahasına girebilmek için atak üstüne atak yapmaya çalışıyorlar.

KİM BUNLAR diye sorulacak olunursa;

Saadet Partisinin adayı Cem Dereli;

İYİ Parti adayı Kaya Adanır.

Zonguldak’ta 5 senedir Belediye Başkanlığı yapmakta olan Ömer Selim Alan Cumhur ittifakı ile yani MHP’den gelecek oylarla CHP adayı Tahsin Erdem karşısında topu ağlara yollamak isterken yukarıda izah etmeye çalıştığımız seçmenlerin kafasının karışık olması göz önünde bulundurulduğunda inanın bu işin içinden nasıl çıkılacak belli değil.

Gol sevincini kim yaşayacak…..?

CHP’lilerin yaptığı anket ve yapılan açıklamaya bakıldığında seçimi kazanan CHP adayı Tahsin Erdem.

AK Parti’nin yaptığı ankete bakıldığında Ömer Selim Alan önde ve kazanan Cumhur ittifakı.

Algı operasyonu yapılmakla seçim kazanılmadığına göre seçmenler takipte unutmayalım.

Diğer taraftan yine adından sıkça bahsettiren iki aday Saadet Partisi Cem Dereli ve İYİ Parti Kaya Adanır da patlamaya hazır bomba gibiler.

İşte tüm bu olasılıklar değerlendirildiğinde inanın kafa karışıklığı da tavan yapmış durumda. Bu işin çözüm noktası belli SANDIK.

SANDIK’tan nasıl bir sonuç çıkarsa çıksın HİZMET ODAKLI bir 5 sene olsun. Çünkü Zonguldak ilimizin gerçekten hizmete ihtiyacı var, daha çok projelerle insanlarımızın çağdaş-modern bir şehirde yaşama kavuşması lazım. Burada A partisi B partisi vız gelir tırıs gider.

“Benim partim kazansın” mantığı ile bu şehre hizmet gelmez. İdeolojik olarak bakıldığında Zonguldak kazanmaz kaybeder. Değişim için büyük düşünmek, kararlı davranmakla Zonguldak kalkınır ileri gider.

Değişim ve çok daha yenilik isteniyorsa sandıkta oy kullanacak olan seçmenlerimizin parti odaklı değil de hizmet edecek olana yürekten inanıyorsa o ismi tercih etmeleri daha mantıklı bir tercih olacaktır.

Her partinin belediye başkan adayı tüm seçmenlerin oylarına taliptir. Kim başkan seçilirse seçilsin doğal olarak herkesin belediye başkanı olacağına göre hizmetlerini de ayırım gözetmeksizin yerine getirmek zorundadır.

Genel seçim başkadır.

Yerel seçim başkadır.

Zonguldak’ı seviyorsak, hizmet seçimi olsun istiyorsak 5 sene daha başkan yapacağımız adayı sandığa gitmeden bir kere değil bin kere düşünerek oyumuzu atmalıyız.

Çağrımız HİZMET olsun.

Kazanan Zonguldak olsun.