PTT, müşterilerine özel yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı ve 25 bin TL'ye kadar nakit avans sağlayacağını duyurdu.

Başvuru Şartları ve Detaylar

PTT'nin bu kampanyası, gelir belgesi talep etmeden ve kefil gerektirmeden sunulan bir fırsat olarak dikkat çekiyor. Kampanya kapsamında, emekliler ve çalışan vatandaşlar 25 bin liraya kadar nakit avans alabilecekler. Başvuru için ise sadece T.C. kimlik numarası ve cep telefonu numarası yeterli olacak.

PTT şubelerine giderek veya SMS yoluyla başvuru yapılabilen bu kampanya, PTT'nin erişilebilir kredi çözümleri politikasının bir parçası olarak lanse ediliyor. SMS ile başvuru yapmak isteyenler, cep telefonlarından 'PTT' yazıp boşluk bırakarak kimlik numaralarını yazıp 30 50 numarasına göndermeleri gerekiyor.

Kampanya Detayları

PTT'nin bu kampanyası, düşük faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleriyle dikkat çekiyor. Kredi tutarı maksimum 25 bin lira olup, emeklilere gerektiğinde 70 bin liraya kadar çıkabilen bir imkan sunuluyor.

Merkez Bankası'ndan rekor zarar! Merkez Bankası'ndan rekor zarar!

Krediler, Aktif Bank üzerinden verilirken, güncel faiz oranları ve ödeme tabloları PTT'nin resmi internet sitesinde yer alıyor. Ayrıca, emeklilerin aylıklarını PTT üzerinden aldıkları durumda, 70 bin liraya kadar kredi kullanma imkanına sahip oldukları belirtiliyor. Bu kampanya ile PTT, ihtiyaç sahiplerine kolaylık sağlayarak destek olmayı hedefliyor.

HABER MERKEZİ

Ekonomi Haberleri