**Türkiye 31 Mart’ta yerel seçim yaşadı ve sandıktan çıkan sonuçlara göre CHP’nin zaferi olarak tarihe geçti. İktidar partisi AKP bu seçimden beklediği sonucu elde edemedi. 22 yıldır ülkeyi yöneten AK Parti iktidarı ilk defa bu kadar ağır bir yenilgi aldı. Buna karşılık yıllardır bir türlü beklenen başarıyı sağlayamayan CHP müthiş bir başarıya imza atarak Türkiye’nin dört bir tarafını kırmızı yaparak yerel seçimlerin galip partisi olmayı başardı.

**Seçim sonrasında ülkemiz mübarek Ramazan Bayramı’nı da birlik beraberlik içinde kutladı. Ancak bu bayramda AK Parti kanadında tatsız-tuzsuz moralsiz bir bayram yaşanırken asıl bayramı seçimden galip çıkan CHP yaptı. Moraller de üst düzeydeydi. Polis evinde düzenlenen bayram kutlamalarında CHP tam kadro katılarak tatlı bir bayram geçirdi.

**Zonguldak merkez başta olmak üzere ilçelerinde de bariz üstünlük sağlayan CHP sadece iki ilçeyi kaybetti. Devrek ve Kilimli dışında CHP adaylarının seçilen başkanları 5 sene boyunca görevde kalacak ve bu fırsatları ilerisi seçimler adına lehine çevirmeye çalışacak. Buna karşılık AK Parti ise Devrek’i eski başkan ve Milletvekili Özcan Ulupınar’la ve Kilimli ilçesini de yeniden Kamil Altun’la yeni hizmetlerle görev yapmaya çalışacaklar.

Kastamonu merkezli Ankara, Çankırı, Zonguldak ve Isparta’daki rüşvet operasyonunda flaş gelişme! Kastamonu merkezli Ankara, Çankırı, Zonguldak ve Isparta’daki rüşvet operasyonunda flaş gelişme!

**Zonguldak merkez başta olmak üzere tüm ilçe seçim sonuçlarına bakıldığında sandıktan çıkan sonuçların AK Parti’yi sandığa gömdüğü görülürken bu kadar açık farkların oluşması da iktidar kanadında ciddi şekilde düşünülmesi gerçeğini ortaya koymuştur.

**ŞİMDİ HİZMET ZAMANI

CHP Tahsin Erdem’le müthiş bir başarıya imza atarak Zonguldak belediyesinde kocaman 5 yıl başkanlık yaparak vatandaşlara açıkladığı projelerini hayata geçirmeye çalışacak. Zonguldak’ın hizmet bekleyen bir çok sorunları var. Yeni Başkan Tahsin Erdem’e de büyük sorumluluk düşüyor ve Zonguldak halkı açık ara oyla kazandırdığı ERDEM’in yapacağı icraatları da merakla bekliyor.

Haber: Mustafa Emen

Imza Gazetesi-156