Aylardır "Şantaj gazeteciliği yaptığı" için makamında dahi randevu vermeyen Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş'ı, basın toplantısında sağlık çalışanları için söylediği hatalı sözler üzerinden linç edip tüm Türkiye'ye rezil eden, sonra da Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarının kumpasıyla görüşen gazete patronu Ali Rıza Tığ, şimdi de gözünü İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı'ya dikti.

 

Çete üyeliğinden yargılanan, dini değerlere saldırması, FETÖ üyelerinden para alıp Fetullah Gülen aleyhinde köşe yazılmasına engel olmasıyla bilinen Ali Rıza Tığ, kendisine bundan önceki emniyet müdürleri gibi Eren Enerji gibi kuruluşlardan para tahsilatı yapmayan, FETÖ ile tavizsiz mücadele eden Emniyet Müdürü Metin Turanlı'yı yemeye çılışıyor.

 

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ UÇAR, CUMHURBAŞKANINA MEYDAN MI OKUYOR?

Sponsoru olan, kardeşi FETÖ üyelisinden cezaevinde yatan, kendisi de FETÖ üyeleriyle hala görüştüğü bilinen Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar'ın da istemediği ve daha önce göndermek için bir çok yol denediği Emniyet Müdürü Metin Turanlı için yalan yanlış haberler çıkmaya başladı.

Kastamonu merkezli Ankara, Çankırı, Zonguldak ve Isparta’daki rüşvet operasyonunda flaş gelişme! Kastamonu merkezli Ankara, Çankırı, Zonguldak ve Isparta’daki rüşvet operasyonunda flaş gelişme!

Hamdi Uçar'ın bir dediğini iki etmemesiyle bilinen Ali Rıza Tığ, buna rağmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın atadığı ve sevdiği Vali Erdoğan Bektaş hakkında yazılara gözyumması akıllara bildik FETÖ taktiklerini getirirken İl Emniyet Müdürü Turanlı'nın görev yetkisinde bulunan Polisevi ile ilgili üst üste yalan haberler çıkması amacı ortaya serdi.

İl Milli Eğitim Müdürü, Sosyal Hizmetler Müdürü gibi kurumları da ihalelerde ve işe alımlarda kendilerine kolaylık sağlayacak yetkilileri getirerek dizayn etmeye  çalışan "Milletvekili, Belediye Başkanı, gazeteci"den oluşan saç ayaklarının oluştuğu yapı Vali, Emniyet Müdürünü de belirleme derdinde olduğu iddia ediliyor. 

 

VALİ BEKTAŞ, MÜDÜR TURANLI, BAŞKAN TOSUN...

Planları tıkır tıkır işlerken hiç ummadık bir kişi tarafından basına sızdırılan Ilıksu'daki buluşmanın ardından planları sekteye uğrayan yapının Vali Erdoğan Bektaş, İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı'dan sonraki hedefinin Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun olduğu skandal buluşmaya davet etmeyerek ortaya çıktı. 

 

Gazete patronu Tığ'ın korona virüs mücadelesini sekteye uğratıp İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı'yı hedef tahtası haline getirmeye çalıştığı gerçeğe aykırı köşesi ve İl Emniyet Müdürlüğünün jet cevabı şöyle:

https://www.imzagazetesi.com.tr/haber-flas-emniyet-mudurlugunden-pusula-ya-jet-yalanlama-7132.html