Miss Turkey güzellik yarışmasıyla adını duyuran Zonguldaklı manken Hilal Uzun yoğun iş temposunun ardından tatil için Zonguldak’a geldi. 

Tatilinin son gününde İmza Gazetesi muhabiri Emre Can Bayram’la biraya gelen ünlü manken Uzun, kariyeri ve Zonguldak’la ilgili düşüncelerini aktardı.

GÜZEL BİR DEFİLEDEN BURAYA GELDİM
Zonguldaklı ünlü manken Hilal Uzun, yeni bir defileden çıkıp Zonguldak’a geldiğini söyleyerek, “Şuanda aktif olarak projelerim var. Yaz sezonu gelince yeni koleksiyonlar çıkıyor tasarımcılarda. Daha perşembe, cuma günü defiledeydim. Çok güzel bir defile hazırlamıştı Modelist İstanbul Fashion Week. Orada bulundum. Güzel defilelerdi. Defileler bitince hemen tatil amacıyla Zonguldak’a attım kendimi. Bir dinlemek için. Güzel oldu. İyi oldu. Tatilimi de burada değerlendiriyorum.”

PODYUMU ÇOK SEVİYORUM
Podyumu çok sevdiğini ifade eden Uzun, “
Reklam projelerim var. Aktif olarak devam eden. Aslında ben çok fazla televizyon dizileri için uğraşmıyorum. Çünkü çok emek vermek gerekiyor. Ben daha çok podyumu seviyorum. Podyumu sevdiğim için öyle ilerliyorum. Gelen dizi tekliflerine çok sıcak bakmıyorum. Çünkü reklam benim alanım”diye konuştu.

CANSU DERELİ'Yİ ÇOK SEVİYORUM
Hilal Uzun, Cansu Dereli’yi çok sevdiğini belirterek, “10 yıldır bu sektörün içerisinde olduğum için ilk başladığımda örnek aldığım vardı. Cansu Dere’yi çok severdim. Bana yaşam tarzı olsun, bakış açısı olsun, duruşu olsun. Çok hoş geliyor. Onu sevip talip ediyorum. Oda modellikle başladı. Onunla Miss Turkey geçmişi var. O da modellikle başlamıştı. Çizgisini seviyorum”şeklinde konuştu.

Whatsapp Image 2024 04 30 At 00.47.51 (2)

HEDEFLERİME ULAŞTIM
Hedeflerine ulaştığını ifade eden ünlü manken Uzun, “Hayal ettiğim bir yer yok. Ben yapabileceğim herşey olarak modellik yaptım. Paris Fashion Weeke kadar gittim. O yüzden şununda defilesinde yürümek isterim diyebileceğim birşey kalmadı. Hedeflerime ulaştım. Çok da güzel işler yaptım. O yüzden şuanda hobi olarak devam ediyorum.”

Zonguldaklı sanatçı yoğun bakıma alındı! Zonguldaklı sanatçı yoğun bakıma alındı!

Whatsapp Image 2024 04 30 At 00.47.51 (1)

ZONGULDAK’IN TANITIMINI İYİ YAPARSAK İNSANLARI BURAYA ÇEKERİZ
Hilal Uzun, Zonguldak’ın tanıtımının iyi yapıldığında turizm anlamında önemli bir şehir olacağını söyleyerek, “Zonguldak Turizme açılan bir şehir olsa çok güzel. Zonguldak gerçekten güzel bir şehir. Buralı olduğum için değil. Ben Türkiye’nin her yeri gezdiğim için Zonguldak gerçekten çok güzel. Daha fazla kaliteli oteller olursa hizmet kalitesi daha yükselirse her yer bir Dedeman olsa demiyorum. Ama daha güzel yerlerimiz olursa daha güzel tanıtımlar yaparsak Kültür ve Turizm Bakanlığı buna dahil olursa bir bütçe verirse tabi ki herşey bütçeyle oluyor. Mevsimsel sıkıntılarımız var. Bu herkes tarafından malum. Yaz mevsimini de doya doya yaşayabildiğimiz bir ilde olmadığımız için bu da bir dezavantaj bizim için. Ama koylarımızı plajlarımızı çok daha güzel tanıtabilirsek çok güzel yerlerimiz var. Hiç tanıtmıyoruz. Zonguldak’ı tanıtabilirsek  turizm anlamında insanları çekeriz. Neden Amasra’ya geliyor da insanlar Zonguldak değil? Zonguldak daha güzel. Ama insanlar Amasra’yı insanlar daha eğlenceli buluyorlar. Restoranlar vs. Ama bizim koylarımız plajlarımız daha güzel.  Bende Zonguldak’ta mümkün olduğunca her yere gidiyorum. Bir denize gitmek için İnkumuna gitmiyorum ben Zonguldak’ı tercih ediyorum”diye konuştu.

Whatsapp Image 2024 04 30 At 00.47.52

Emre Can Bayram