Zonguldak, Potanın Elmaslarına sırt çevirdi! Zonguldak, Potanın Elmaslarına sırt çevirdi!

TFF 2.Lig Beyaz Grup'un 37.haftasında Zonguldak Kömürspor'un küme düşmesinin ardından Türk futbol kamuoyu çalkalandı.

0-0 biten Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında her iki takımın da rakip kaleye hiç şut çekmemesi ve Ankarasporlu futbolcuların, kaleye hücum eden Nazilli Belediyesporlu Tibet'in üzerine yürümesi sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural ve CHP Zonguldak eski Milletvekili Harun Akın, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Ankaraspor-Nazilli Belediyespor müsabakasını incelemesi gerektiğini belirtirken, AK Parti cephesinden kimsenin ses çıkartmaması da kentte şaşkınlıkla karşılandı.

Öte yandan futbolseverler, Ankaraspor Onursal Başkanının Melih Gökçek ve oğlunu Osman Gökçek'i işaret ederek; "Onursal Başkanı AK Parti eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, oğlu da AK Parti 28.Dönem Milletvekili. Olan Zonguldak Kömürspor'a oldu." dedi.

Ankaraspor Onursal Başkanı Melih Gökçek'in AK Parti eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu bilinirken, oğlu Osman Gökçek ise 2023 Türkiye genel seçimlerinde AK Parti'den 28.Dönem Milletvekili oldu.

HABER: Emre Sezer