Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın Korana virüsü ile ilgili olarak yaptığı davranışlar bir zamanlar izleneme rekoru kıran “İyi, kötü, çirkin” filmine benzetildi.

Her ne kadar niyet çok iyi olsa da yaşanan izdiham ve sosyal mesafe karşısındaki olumsuzluklar Korana virüsüne adeta davetiye çıkarttı.  Başkan Posbıyık vatandaşlara 50 bin adet maske, sabun ve el dezenfektanın bulunduğu çanta dağıttı.

Dağıtmasına dağıttı da, tanıtım programında ve paketlerin dağılımında en önemli uyarı olan sosyal mesafeye dikkat edilmeyince ortaya çirkin görüntüler çıktı. Yoğun kalabalıkta vatandaşlar adeta itiş-kakış çanta almaya çalıştılar. Sosyal mesafeyi koruyamayan bu görüntüleri görenler şaşkına dönerken,  Başkan Posbıyık’ın virüsün tehlikesine binaen ikaz anlamında gereken uyarıları yapmaması da eleştiri konusu oldu. Vatandaşlar maske, sabun ve el dezenfektanları alabilmek için Korana Virüsüne adeta davetiye çıkardı.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda Başkan Posbıyık’ın halkını düşüncesi güzeldi ama tedbirler anlamındaki tavrında ise sınıfta kaldığı izlendi.

 

◾Kdz.Ereğli Halkı için büyük hizmet.
◾Gönüllüler ve belediyenin tüm personeli seferber oldu.
◾Gece-gündüz çalıştılar, sonunda başardılar.
◾200 bin maske, 60 bin dezenfektan, eldiven ve sabun evlerinize geliyor.
#AlkıslarGönüllülere
#Alkışlarbelediyeye
#EvdeKalEreğli
#BirlikteBaşaracağız.

 FOTOĞRAFLAR KONUŞURSA

Miraç Balcı seslendi! Miraç Balcı seslendi!

HABER: MUSTAFA EMEN