Soğuksu köprü ayağı altındaki giysi pazarının yıkımı yıllar sonra AK Parti Belediye Başkanı Dr. Selim Alan’ın başkanlığına nasip oldu

Bundan önce görev yapan ne İsmail Eşref, ne Muharrem Akdemir ve ne de Secaattin Gonca yılan hikâyesine dönen ve şehre çirkin bir görüntü veren bu giysi pazarını yıkmak istedi ama yıkamadılar.

Derme çatma bir şekilde giysi pazarı olarak hizmet veren ve yan tarafında da şehrin mahallelerine yolcu taşıyan minibüslerin bulunduğu gen alanın yıkılmasıyla iştah kabartan bu yerin ne şekilde değerlendirileceği gerçekten şimdiden merak ediliyor.

“İş bilenin kılıç kuşananın” atasözünden hareketle Başkan Selim Alan’ın bu güzel yere yapacağı hamle şimdiden merak ediliyor.

Bilindiği gibi bundan önce buranın polis merkezi yapılması için Emniyet Müdürlüğü istekte bulunmuştu ama zamanın CHP’li Belediyesi tarafından kabul görmemişti…

Fotoğrafı konuşturduğumuzda yıkılan giysi pazarının bu güzel yeri iştah kabartıyor ama ileride Fevkani Köprüsünün de yıkılacağı göz önüne alınacak olursa çok akıllı bir şekilde Zonguldak adına inşallah olumlu ve yararlı bir planla değerlendirilmesi bekleniyor.

Bakalım nasıl bir planla bu güzel yer ele alınacak. Bekleyip göreceğiz.

FOTOĞRAFLAR KONUŞURSA 

Hastane önünde şok! Hastane önünde şok!

HABER: MUSTAFA EMEN