19 Kasım Pazar günü özellikle batı Karadeniz bölgesini etkisi altına alan şiddetli fırtına ve yağmur Zonguldak ili ve ilçelerinde hayatı felç ederken çoğu yerde de elektrik kesintileri yaşandı ve vatandaşlar günlerce elektriksiz kaldı dolayısıyla da doğalgazların yanmaması sebebiyle karanlıkta ve soğukta kaldı.

Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Çamlık mahallesinde de cereyan direğinin fırtınadan devrilmesi ve elektrik tellerinin de kopması sonucu Çamlık mahallesi sakinleri de uzun süre soğuk altında kaldı. Başkent eklektiğe bağlı 186’ya defalarca yapılan ihbarlara rağmen bir türlü elektriklerin gelmemesi ve çoğu yerlerde hatların kopmasının gecikmelere neden olacağı hatta 3-4 gün sonra geleceğinin bilgisinin öğrenilmesi üzerine durum Kilimli Kaymakamı Sayın Necdet Özdemir’e haber verildi.

Ramazan Bayramı boyunca Zonguldak genelinde açık olan nöbetçi eczaneler! Ramazan Bayramı boyunca Zonguldak genelinde açık olan nöbetçi eczaneler!

Necdet Ozdemir - Kaymakam - İçişleri Bakanlığı | LinkedIn

Vatandaşların mağduriyetini dinleyen Kaymakam Necdet Özdemir gerekli mercilere durumu izah edeceğini ve haber vereceğini ifade ettikten 1 saat sonra Başkent Bedaş çalışanları yıkılan elektrik direğinin olduğu yere gelerek çalışmaya başladı ve dün alşam saat 8.30’da Çamlık mah. Ve Mehmet Aslan sokağa elektrik verilince mahalle sakinleri derin bir oh çekerek İMZA gazetesi aracılığıyla Kilimli Kaymakamı Özdemir’e duyarlılığından ötürü teşekkür ettiler. 

HABER: İBRAHİM YILDIZ