Zonguldak eski Valisi Mustafa Tutulmaz göreve başladığı ilk günlerden itibaren yaptığı açıklamalarında sürekli olarak “Sevgi Dili’nin önemine vurgu yapan bürokrat olarak gündeme gelmiş ve taktir toplamıştı.

Vali Tutulmaz topluma verdiği mesajda “Sevgi Dili’nin kullanıldığı her yerde başarının mutlaka olacağı mesajını verdi. Başarılı bir Vali olarak adı hala konuşuluyor. Bunu niçin burada dile getirdik örneğini çoğaltmak mümkün.

Ramazan Bayramı boyunca Zonguldak genelinde açık olan nöbetçi eczaneler! Ramazan Bayramı boyunca Zonguldak genelinde açık olan nöbetçi eczaneler!

31 Mart yerel seçimlerinde vatandaşlara güler yüzlü ve sevgi dilini kullanarak yaklaşan onların gönlüne giren adayların başarılı olduğu görüldü. Örneğin Zonguldak Belediye Başkanı olan Tahsin Erdem tıpkı soyadı gibi “Erdem’li Belediyecilik” diyerek çıktığı bu yolda çok rahat bir şekilde başkan seçildi. Seçilen diğer Başkanları da bunlara eklemek lazım.

Bir başka örnek vermek gerekirse Kilimli’nin genç başkanı Kamil Altun da aynı sevgi dili ve güler yüzlü yaklaşımlarıyla yine 2. defa Kilimli’nin başkanı seçilmeyi başardı. Fotoğrafı konuşturduğumuzda Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’un seçim çalışmalarındaki bu görüntü “Sevgi Dili”nin en güzel örneği olarak kanıtlandı. Büyüklere saygı, küçüklere sevgi işin özeti budur. Sevgi dolu günlerde kalın.

Haber-Yorum: Mustafa Emen.