31 Mart yerel seçimlerinde güçlü rakiplerini geride bırakarak Kilimli halkının teveccühüyle yeniden Belediye Başkanı seçilen Kamil Altun seçim zaferini kendisine kazandıran seçmenleriyle kutladı.

Başkanlarına sahip çıkan Kilimli’liler seçimi kazanmasının açıklanmasından sonra Kilimli meydanında toplanan kalabalıkla birlikte bu mutluluğu birlikte yaşadılar. Altun’a sevgi gösterisinde bulunan Kilimli halkı başkanı omuzlarına alarak doyasıya seçim mutluluğuna ortak oldular.

Belediye Başkanı Kamil Altun ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada da halkına şu övgü dolu sözlerle paylaşım yaptı:

“Teşekkürler Kilimlim. Kıymetli Hemşerilerim, sizlerin destek ve güveniyle bir zafer kazandık. Bu destekle birlikte, Kilimlimiz için daha iyi bir gelecek inşa etmek için çalışacağız. Birlikte daha güzel yarınlara.”

Fotoğrafı konuşturduğumuzda bizde buradan Başkan Kamil Altun’u tebrik ediyor 5 sene içerisinde Kilimli’ye çok daha güzel projelerle hizmet getirmesini bekliyor başarılar diliyoruz.

Haber-Yorum: Mustafa EMEN

Altun Omuzlarda

Zonguldak Kilimli Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinden Örnek Davranış... Zonguldak Kilimli Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinden Örnek Davranış...