CHP Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci, Zonguldak Milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz ve Eylem Ertuğrul, CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan ve CHP üyeleriyle birlikte eski dönem AK Parti Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın elinden mazbatasını aldı. 

Whatsapp Image 2024 04 04 At 16.20.20

Ali Bektaş "Değerli konuklar 2024 Yerel Seçimlerisonuçlanmıştır. Bundan sonra Cumhuriyet Halk Partisi Belediyesi Başkanımız, hepimizin başkanıdır. Son derece başaralı bir sonuçla ipi göğüslenmiştir. Allah aldığı bu görevde utandırmasın. Allah yar ve yardımcısı olsun. Sayın milletvekillerim siz de hoş geldiniz. Belediyemizin nişanesi, simgesi olarak damga ve mühür" diyerek Dökmeci'ye mazbatayı teslim etti. 

Whatsapp Image 2024 04 04 At 16.30.26

 Bektaş "Altuğ başkan hepimizin başkanıdır. Yaptığı işi hiçbir işi eleştirmeyeceğim, yaptığı her işte yanında olacağım" diyerek Altuğ'a sarıldı. 

Altuğ Dökmeci "Sayın başkanım çok güzel dileklerde bulundu. Bu güne kadar yaptığı hizmetler için teşekkür ederiz. Ondan hakkını helal etmesini diliyoruz. Çok fairplay bir seçim oldu." dedi 

Belediye binasının önünde toplanan kalabalığa konuşma yapan Altuğ Dökmeci, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'ın elinden mazbatasını aldı. Parti üyeleri ve destekçileri alkışlarla kutlama yaptı.

Teşekkür ve Umudun İfadesi

Mazbata alımı sonrası yapılan açıklamada, Başkan Altuğ Dökmeci, destek verenlere teşekkür ederek, "Allah utandırmasın diyoruz. Bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Whatsapp Image 2024 04 04 At 16.30.26 (1)

Köylerdeki su sorunu için hafta sonu operasyonu! Kravatlı, talimatıyla yeni motor takıldı... Köylerdeki su sorunu için hafta sonu operasyonu! Kravatlı, talimatıyla yeni motor takıldı...

Altuğ Dökmeci'ye Kutlama ve İlgi

Mazbata alımının ardından milletvekilleri, il başkanı, ilçe başkanı ve partililer bir araya gelerek fotoğraf çektirdi. Partililer, "Altuğ başkan geliyor" ve "her şey çok güzel olacak" sloganlarıyla kutlamalara katıldılar.