Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Zonguldak ziyareti sırasında Çaydeğirmeni Engelliler Derneği Başkanı Sibel Kocabıyık'la görüşmesinin ardından, beldede engelli bireylere yönelik bir Özel Eğitim ve Uygulama Okulu yapılması talimatı netlik kazanıyor.

VALİLİK VE BAKANLIK ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda Zonguldak Valiliği ve Milli Eğitim Bakanlığı, Çaydeğirmeni Beldesi'ne yapılacak olan 1. 2. 3. kademeden oluşan Özel Eğitim ve Uygulama Okulu için çalışmalara başladı. Vali Hacıbektaşoğlu, Çaydeğirmeni Engelliler Derneği Başkanı Sibel Kocabıyık'ı makamında ağırlayarak bu konudaki gelişmeleri paylaştı.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI MÜŞAVİRİ DİLEK KAYA'NIN ZİYARETİ

Vali Hacıbektaşoğlu'nun açıklamasına göre, Cumhurbaşkanı'nın talimatı üzerine Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Dilek Kaya, konuyla ilgili olarak Çaydeğirmeni Beldesi'ni ziyaret etti. Planlanan okulun 1. 2. 3. kademeden oluşan bir özel eğitim ve uygulama okulu olarak hayata geçirilmesi bekleniyor.

Çaydeğirmeni Beldesi-1

BAŞKAN KOCABIYIK "BÜYÜK BİR MÜJDE"

Çaydeğirmeni Engelliler Derneği Başkanı Sibel Kocabıyık, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımızdan Çaydeğirmeni’miz için almış olduğumuz özel eğitim ve uygulama okulu sözüne istinaden bir an önce hayata geçmesi adına Sayın Valimizi ziyaret ederek konu ile ilgili istişarede bulunduk. Herşey yolunda inşallah çok yakın zamanda gerekli çalışmalar başlayacak olup Çaydeğirmeni beldemize tüm vadi bölgesindeki özel çocuklarımıza eğitim öğretim verecek olan özel eğitim uygulama 1-2-3 kademe okullarını kazandıracağız. Sayın Valimize ve bu konuda destek olan Zonguldak Engelliler Meclisi Başkanımız Sayın Özcan ALBAS a teşekkür ederiz.” dedi.

Aybüke Ünal 

TTK’ya noter kura çekimiyle 44 işçi alımı... TTK’ya noter kura çekimiyle 44 işçi alımı...

Zonguldak Haberleri