Ereğli'de 31 Mart Seçimleri İçin Beş Aday Yarışacak

Ak Parti'den İbrahim Sezer, CHP'den Mevcut Başkan Halil Posbıyık, MHP'den İlkay Özdemir, İYİ Parti'den Murat Sesli, Yeniden Refah'tan Emre Karaarslan ve Saadet Partisi'nden Musa Kumaş, Türk İşçi Partisi'nden Cihangir Amca" Ereğli Belediye Başkanlığı için 31 Mart seçimleri yaklaştıkça adaylar netleşiyor. Şu ana kadar resmi olarak açıklanan beş aday şu şekilde: Ak Parti'den İbrahim Sezer, CHP'den mevcut başkan Halil Posbıyık, MHP'den İlkay Özdemir, İYİ Parti'den Murat Sesli, Yeniden Refah'tan Emre Karaarslan,Saadet Partisi'nden Musa Kumaş ve Türk İşçi Partisi'nden Cihangir Amca.

Adaylar, Ereğli'nin geleceğini şekillendirecek olan belediye başkanlığı için vatandaşların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Her bir adayın seçim vaatleri, projeleri ve hedefleri kent sakinleri tarafından merakla bekleniyor.

Engelliler Derneği Başkanı açıkladı! 5 engelli personel alacaklar Engelliler Derneği Başkanı açıkladı! 5 engelli personel alacaklar

Ereğli'de önemli bir yere sahip olan bu seçimde, vatandaşlar hangi adayın kenti daha iyi yöneteceğine karar verecekler. Adaylar, halkın beklentilerini karşılayabilmek, kent problemlerine çözüm üretebilmek ve yerel kalkınmayı desteklemek adına projelerini sunarak seçmene hitap edecekler.

Bu kritik dönemde Ereğli halkının beklentilerine uygun bir liderin seçilmesi, şehirdeki yaşam kalitesini artırma potansiyeline sahip olacak. 31 Mart seçimlerinde Ereğli Belediye Başkanlığı için yarışacak adaylar, kent sakinlerinin tercihine göre belirlenecek.

Sizce Ereğli Belediye Başkanı Kim olmalı? anketimiz başladı.

Sizde anketimize katılarak görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Anket


Sizce Ereğli'nin Belediye Başkanı Kim Olmalı?

Ankete Katıl