Zonguldak'ta, Merkez Çarşısı'nın arka tarafında bulunan taksicilerin bekleme yerleri, belediyenin merkez çarşısı inşaatının büyümesi nedeniyle değişiklik gösterdi. Bu duruma tepki gösteren taksici esnafı ile belediye yetkilileri arasında gergin anlar yaşandı.

BEKLEME YERİ DEĞİŞİKLİĞİ TARTIŞMASI

Merkez Çarşı'nın arka tarafında uzun süredir kullanılan taksici bekleme yerlerinin belediyenin yol çalışmaları kapsamında değişmesi, taksici esnafı arasında rahatsızlık yarattı. Belediyenin bu kararı, esnaf ile belediye arasında gerilime neden oldu.

Zonguldak Beledi̇yesi̇ Taksi̇ci̇ (1)-1

TANSİYON YÜKSELİYOR

Değişiklik sonrasında tansiyonun yükselmesi üzerine, Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Ogan Göktürk olay yerine gelerek esnaf ile görüşmeye başladı. Taraflar arasında gerçekleşen görüşmelerin ardından, sorunun çözümü noktasında nasıl bir yol izleneceği merak konusu oldu.

Zonguldak Beledi̇yesi̇ Taksi̇ci̇ (2)

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI DEVREYE GİRDİ

Olay yerine gelen Belediye Başkan Yardımcısı Ogan Göktürk, taksici esnafı ile yaşanan sıkıntıları dinleyerek çözüm noktasında adımlar atmaya çalıştı. Taraflar arasındaki görüşmelerin sonucunda, bekleme yerleri konusundaki değişikliğin nasıl etkileşim göstereceği ve çözüm önerileri merakla bekleniyor.

Zonguldak Beledi̇yesi̇ Taksi̇ci̇ (3)

Emre Can Bayram 

Zonguldak'ta baharın müjdecisi Hıdırellez kutlamaları... Zonguldak'ta baharın müjdecisi Hıdırellez kutlamaları...

Zonguldak Haberleri