AK Parti Zonguldak teşkilatının ve Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu ve Saffet Bozkurt'un bölge halkının destek çağrısına cevapsız kalması kafalarda soru işaretlerine neden oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 Mart yerel seçimlerinin sonuçlarına ilişkin "Milletle inatlaşmaktan, milli iradeye rağmen hareket etmekten, milletin takdirini sorgulamaktan, bugüne kadar olduğu gibi, yine uzak duracağız." demesine karşın AK Parti Zonguldak teşkilatının adeta bölge halkını yok sayarcasına davranışları, vatandaşı kendilerinden iyice uzaklaştırdı.

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta sezonu Kırklarelispor deplasmanında aldığı galibiyetle puanını 38’e çıkartan Zonguldak Kömürspor, geçen hafta Nazilli Belediyespor’un şutsuz Ankaraspor deplasmanından puan çıkartmasıyla küme düştü.

Ankara’da yaşananlardan sonra CHP Zonguldak Milletvekili ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, konuyu hem TFF’ye hem de ulusal basına taşıdı.

Yavuzyılmaz’ın yanı sıra Zonguldak Kömürspor yönetimi de harekete geçerek başta FIFA ve TFF olmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığı’na da suç duyurusunda bulundu.

Haksızlığa uğrayan Zonguldak halkı, bu süreçte AK Parti’nin hiçbir cephesinden destek göremedi.

AK Parti’nin Zonguldak halkını böylesine zor günlerde yalnız bırakması bazı kişilerce “Kazanılamayan seçimin intikamı” olarak gösterilirken “Vatandaşın hür iradesine saygısızlık” şeklinde yorumlandı.

İlk günden itibaren Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçına açılan soruşturmanın peşini bırakmayan CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın gösterdiği çaba halkın taktirini toplarken, AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Saffet Bozkurt ve Ahmet Çolakoğlu’na tepkiler büyüdü.

1 haftadır kayıp olan üniversite öğrencisi bakın nerede ortaya çıktı! 1 haftadır kayıp olan üniversite öğrencisi bakın nerede ortaya çıktı!

HABER: Emre Sezer