TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Kilimli Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Meslek Yüksek Okulu karşısında, sahil kenarında bulunan futbol sahası girişimlerini başlattıklarını duyurdu.

Zonguldak Kömürspor’a uzun yıllardır hizmet veren ve pandemi süreci öncesinde neredeyse kullanılamaz hale gelen Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nun pist ve çim zeminin değiştirilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan onay çıktığı açıklandı. Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda bu sezon için ümidini kaybeden Zonguldak Kömürspor yönetimi, idman sahası için girişimleri başlattı. Öte yandan, sezonun kalan müsabakaları ise Devrek İlçe Stadı’nda oynanacak.

 

SORUN ÇIKMAMASI HALİNDE KULLANILABİLECEK

Zonguldak Kömürspor takım kaptanı Hakan Çevik, sezonu kapattı! Zonguldak Kömürspor takım kaptanı Hakan Çevik, sezonu kapattı!

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner Kilimli BEÜ Meslek Yüksek Okulu karşısında, sahil kenarında bulunan futbol sahası için girişimde bulundu. İlk olarak Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ile görüştüklerini belirten Başkan Caner, ardından Kilimli Kaymakamlığı ve Kilimli Belediye Başkanlığı ile görüştüklerini söyledi. Başkan Caner, saha için Vali, Kaymakam ve Belediye Başkanı’ndan olumlu yanıt aldıklarını belirterek, sorun çıkmaması halinde sahayı kullanabileceklerini söyledi.

 

“ÇİMLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ İÇİN BİZE ÖNERİDE BULUNDU”

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu zemininin ihaleye çıkacak olması nedeniyle mevcut çimlerin belirlenen yeni idman sahasına taşınması da gündeme geldi. Konu ile ilgili bilgi veren Başkan Süleyman Caner,  “Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hakan Yüksel ile görüştük. Stad çim ve tartan pist ihalesinin yapılacağını söyledi. Buradaki mevcut çimlerin değerlendirilmesi için bize öneride bulundu. Biz de bu çimleri, Kilimli’de yapmayı planladığımız idman sahasında değerlendireceğiz. Zonguldakspor olarak yıllardır sıkıntısını çektiği idman sahası sorununu da böylelikle çözmüş olacağız. İnşallah tüm planlarımızı sorunsuz olarak yoluna koyarız.” şeklinde konuştu.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, desteklerinden dolayı Vali Erdoğan Bektaş’a, Kilimli Kaymakamı Nevzat Taştan’a ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’a teşekkür etti.