TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta kümede kalma adına çok önemli 2 maç oynayacak olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'a Hakan Çevik'ten kötü haber geldi.

Zonguldak Kömürspor, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı'na gitti! Zonguldak Kömürspor, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı'na gitti!

Kırmızı Lacivertlilerin takım kaptanı Hakan Çevik, geçen hafta oynanan Serik Belediyespor karşılaşmasında "Saldırı" nedeniyle PFDK'ya sevk edilmişti.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararları bugün açıklandı.
PFDK'nın aldığı karara göre, Zonguldak Kömürspor takım kaptanı Hakan Çevik, aldığı ceza nedeniyle sezonu kapattı.

2 maç ceza alan tecrübeli savunma oyuncusu, Kırşehir FK ve Kırklarelispor karşılaşmalarında forma giyemeyecek.

"16- ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş.’nin, 21.04.2024 tarihinde oynanan SERİK BELEDİYESPOR–ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş. TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 6.300.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş. sporcusu HAKAN ÇEVİK’in, rakip takım mensubuyla kavga eylemi nedeniyle FDT’nin 45/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 6.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi."

HABER: Emre Sezer