TFF 2.Lig Beyaz Grup'un 36.haftasında oynanan ve olaylı biten Serik Belediyespor 1-0 Zonguldak Kömürspor karşılaşmasının ardından her iki kulüpte PFDK'ya sevk edildi.

Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 6 sarı kart gördüğü gerekçesiyle "Takım halinde sportmenliğe aykırı hareket" nedeniyle sevk edilirken, Hakan Çevik ise "Saldırı" gerekçesiyle sevk edilmişti.

Şike nedir? Şike nedir?

PFDK kararları bugün itibariyle açıklandı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararına göre, Zonguldak Kömürspor'a takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle 6 bin 300 TL para cezası kesildi.

"16- ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş.’nin, 21.04.2024 tarihinde oynanan SERİK BELEDİYESPOR–ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş. TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 6.300.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş. sporcusu HAKAN ÇEVİK’in, rakip takım mensubuyla kavga eylemi nedeniyle FDT’nin 45/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 6.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi."

HABER: Emre Sezer