Belediye önünde olay! Benzin döküp yakmak istedi Belediye önünde olay! Benzin döküp yakmak istedi

Hali arazinin başlangıç fiyatı 431 bin 800 lira olarak belirlendi ve ihale 26 Nisan tarihinde saat 14.30'da Devrek Milli Emlak Şefliği'nde gerçekleştirilecek.

İhaleye katılmak isteyenler için gerekli bilgiler şu şekilde: Nüfus cüzdanı sureti, kanuni ikamet belgesi, geçici teminat makbuzu veya mektubu, tüzel kişiliklerin idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı olduğu Ticaret ve Sanayi Odası'ndan alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğunu gösteren belge, tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir noter onaylı yetki belgesi ve imza sirküsü ile ihale saatine kadar İhale Komisyonu Başkanlığı'na noter onaylı vekaletnameyi vermeleri gerekmektedir. Banka teminat mektubu verilmesi halinde, geçici teminat mektubunun "süresiz, limit içi" olması ve teyit yazısının ibrazı da gerekmektedir.

İhale ile ilgili dosyalar ve şartname, mesai saatleri dahilinde Milli Emlak Şefliği'nde ücretsiz olarak görülebilir. İhaleye katılmak isteyenlerin belirtilen şartlara uygun olarak başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

HABER MERKEZİ

Zonguldak Haberleri