Ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio'nun "Arsenal'i bilmiyorum" açıklaması üzerine eski futbolcu Zonguldaklı Mesut Özil "Arsenal 25 yaşından büyük, niye bilsin?" dedi, yanıtı gündem oldu.

ABD'li aktör Leonardo DiCaprio'nun vizyona giren son filmi Killers of the Flower Moon'daki rol arkadaşı Lily Gladstone ile yakın zamanda yaptığı bir sohbette yaptığı 'futbol' açıklamaları dikkat çekti. DiCaprio o konuşmalar sırasında futbol takip etmediğini söyledi ve dünyanın ünlü kulüplerinden ve Premier Lig'in köklü ekiplerinden Arsenal'i bilmediği ortaya çıktı.
DiCaprio'nun "Arsenal ne?" sorusu ise sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncunun bu çıkışına eski Arsenal oyuncusu Mesut Özil'in verdiği yanıt milyonlarca kişi tarafından görüntülendi.

Özil, DiCaprio'nun sözlerinin paylaşıldığı bir tweeti alıntılayarak "Arsenal Futbol Kulübü 25 yaşından büyük... Niye bilsin ki?" yanıtını verdi. Özil'in tweeti 11 saat içinde 13 milyondan fazla kez görüntülendi, yüzbinlerce kez beğenilip paylaşıldı.
 

ÖZİL'İN GÖNDERMELİ YANITI NE ANLAMA GELİYOR?

Turizm gelir ve gider revizyonu tamamlandı... Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Karabük, Bolu tabloda yer aldı mı? Turizm gelir ve gider revizyonu tamamlandı... Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Karabük, Bolu tabloda yer aldı mı?

49 yaşındaki DiCaprio, kamuoyunda son yıllarda, kendisinden 25-30 yaş küçük sevgilileri sebebiyle eleştiriliyor. Özil de, genellikle 25 yaş altındaki kadınlarla sevgili olduğu iddia edilen DiCaprio'yu bu yönden eleştirerek göndermede bulundu.

ÖZİL'İN ARSENAL GEÇMİŞİ

Özil, 2021'de Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce 8 yıl Arsenal'de top koşturmuştu. Eski futbolcu, kariyerinde en fazla forma giydiği takım Arsenal'de 254 maça çıkmıştı.

k-40