Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi (TKBL)'de mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67 ligin 23.haftasında çıktığı Fenerbahçe deplasmanından 81-74'lük skorla mağlup ayrıldı.

10 Şubat Cumartesi günü saat 16:00'da Metro Enerji Spor Salonu'nda ilk hava atışıyla başlayan müsabakanın ilk yarısı 39-38, ikinci yarısı ise 84-71 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona erdi. Bu mağlubiyetle birlikte rakipleriyle arasındaki puan farkı 1'e inerken mücadeleye hakem kararları damga vurdu.

TARAFTAR HAKEMİ TOPA TUTTU!
Fenerbahçe  - Zonguldak Spor Basket 67 maçının ardından sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Kırmızı-Lacivertli taraftarlar hakemi adeta topa tuttu. Özellikle maçın son demlerinde çaldığı teknik fauller Potanın Elmasları'nı maçtan tamamen koparttı.

KANAT TAN SESSİZLİĞİNİ BOZDU
Tartışmalı hakem kararlarının damga vurduğu Fenerbahçe maçının ardından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Tan, "Haftalardır bizi art niyetle doğruyorlar. Sessiz kaldıkça emeklerimiz hakkımız yeniyor. Rızkımızı paylaşıyoruz yeter artık." ifadelerini kullandı.

"5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN ATKISINA KARIŞTILAR"
Tan, "Biz Zonguldak'ta herkese kapımızı açıyoruz. Bugün 5 yaşındaki çocuğun atkısına kadar karıştılar.  Alkışı bile çok gördüler." dedi.

"KİMSE BOŞUNA BEKLEMESİN, SEVİNMESİN"
Kanat Tan, "Hala lideriz ve 7 maç sonunda şampiyon olacağız. Kimse boşuna beklemesin , sevinmesin. O kadar da sahipsiz değiliz. Bir o kadar da yerin altında varız" dedi.

TARAFTARDAN DESTEK MESAJI YAĞDI!
Kanat Tan'ın paylaşımına destek mesajı yağdıran Zonguldaksporlu taraftarlar, takımlarına sahip çıkarak şampiyonluğa inandıklarını belirtti.

Miraç Balcı, "Gerekli izinler alınsın, Ankara yolu açılsın!" Miraç Balcı, "Gerekli izinler alınsın, Ankara yolu açılsın!"

Emre Sezer - Emre Can Bayram