Vali Mustafa Tutulmaz göreve geldiğinden bu yana Zonguldak şehrine olan hayranlığını her defasında dile getiriyor. Gerek konuşmalarında ve gerekse sosyal medyadan attığı Twit’lerle Zonguldak’ı öve öve bitiremiyor.

Sayın Valimiz en son attığı bir twit’inde de şu başlığı atıp altını fotoğraflarla süslemiş.

Miraç Balcı seslendi! Miraç Balcı seslendi!

“Görülmeye değer güzelliklerin şehri ZONGULDAK” diye attığı bu anlamlı başlık benim çok hoşuma gitti ve bununla ilgili de birkaç yorum yapayım dedim.

Zonguldak’la ilgili zaman zaman yazdığım köşe yazılarımda “Bu şehrin kıymetini bilelim, böylesine doğa güzellikleriyle donanımlı kaç şehrimiz var ki, kıymetini bilip şehrimizi yaşanabilir bir kent haline dönüştürelim” şeklinde yazdım.

Sayın Valimiz Tutulmaz da bununla ilgili sıkça yazı ve fotoğraflarla dikkat çekiyor ve yaptıkları çalışmalarda Zonguldak’ı çağdaş şehirler arasına sokmak için çalışmalar yapılıyor. Belediye Başkanı Dr. Selim Alan’la birlikte koordineli yapılan çalışmalarda inşallah 2023 yılından itibaren “Görülmeye değer güzelliklerde Zonguldak” şehrini göreceğiz. Proje çalışmaları son sürat devam ediyor. Sayın Valimize ve Başkan Selim Alan’a da bu konuda gösterdiği duyarlılıktan dolayı da teşekkür ediyorum.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, Zonguldak şehri gerçekten Yüce Allah’ın bizlere sunduğu güzelliklerle göz kamaştırıyor. İşte yapılmakta olan bu dokunuşlarla da daha muhteşem olacak.

Fotoğraflar konuşursa: Haber-Yorum: Mustafa Emen