Saldırıya tepki gösterdiler! Saldırıya tepki gösterdiler!

 

Yaz ayının gelmesiyle ülkenin her tarafında büyük bir gevşeme olunca ve herkes kurallara uymayıp sorumsuzca davranmaya başlayınca kış ayı kapıya dayandığında da patlama yaşandı ve Korana büyük bir hızla yayılıp canlar aldı, almaya da devam ediyor.

Bu sorumsuzluğu ve başıbozukluğu gören Devlet yetkilileri de mecburen gerekli önlemler almaya başladı ve sokak kısıtlamasına kadar gidildi, henüz net bir etkisi hala görülmüş değil ve ölüm hadiselerinin çokluğunu haberlerde duydukça içimiz parçalanıyor.

Ülke genelinde olduğu gibi yaşadığımız il Zonguldak’ta da nice sevdiklerimizin acısını yüreğimizde duyduk. İstedik ki artık canlar yanmasın, Korana virüsüne daha fazla duyarlı olup kalıcı tedbirlerle mücadele edelim ve bu beladan birlikte kurtulup normal hayatımıza dönelim. Bunun tek yolu da “Maske-Mesafe-Temizlik” olduğuna göre bir süre sokaklarda olmayarak eve kapanalım bu ölmekten daha iyidir sizce de öyle değil mi?

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, Zonguldak Gazipaşa caddesinde geçen hafta çektiğim bu fotoğrafta görüldüğü üzere “Evde kaldığımız sürece” bu baş belası da virüs de ortadan kaybolacaktır ve daha fazla ölümler olmayacaktır. Aşılar da geldiğine göre yaza kadar inşallah rahatlayacağız demek istiyorum.

Fotoğraflar konuşursa: Haber-Yorum Mustafa Emen