Zonguldak Tabipler Odası Başkanı Eksal Kargı oldu! Zonguldak Tabipler Odası Başkanı Eksal Kargı oldu!

Zonguldak Valisi Sayın Erdoğan Bektaş, Valilik kararnamesiyle görevden alındı ve çok güzel hizmetler katmak istediği ancak yarım kaldığı Karaelmas diyarından vedalaşarak ayrıldı.

Sayın Valinin görevden alınmasından sonra kendisi hakkında içimden gelen duygularla bir yazı yazdım. Bu yazının İMZA Gazetesi internet sitesi ve gazetesinde yayınlanmasından sonra Sayın Bektaş bana teşekkür mesajı attı, ben de bunun üzerine telefon ederek bir süre konuştum ve yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek bundan sonraki görevlerinde de başarılar diledim. İnanın çok memnun oldu bende memnun oldum. Demek ki bir iz bırakabilmişiz.

Korana salgınında sağlıkçılarla ilgili söylemiş olduğu sözler görevden alınmasında büyük rol oynadı, bu sözleri bir de yağlı şekilde abartılı olarak yerli ve ulusal basına servis edilince Bektaş iyice köşeye sıkışmış oldu iyi niyetinin kurbanı olan Sayın Erdoğan Bektaş’ın bu kadar çabuk harcanmasına gerçekten çok üzüldüm.

Valilik önündeki veda töreninde yoktum çünkü İstanbul’da kızımın göz ameliyatı vardı. Bunu kendisine de ifade etmiştim ancak döndüğümde veda törenindeki şu fotoğrafı gördüğümde içim acıdı. Sayın Bektaş’ın boynu bükük, elleri bağlı bir şekilde görüntü vermesine çok şaşırdım ve anlam veremedim.

Fotoğrafı konuşturarak şunu ifade etmek istedim.

Sayın Valim. Hakkında hayırlısı olsun.

“Başın öne eğilmesin. Dik dur eğilme.”

Yolun açık olsun. Biz seni seviyoruz…

 

FOTOĞRAFLAR KONUŞURSA

HABER: MUSTAFA EMEN