İmza Gazetesi Whatsapp ihbar hattımıza yazan vatandaşlar şikayetlerini eleştirerek dile getirdi.

Zonguldak’ta faaliyet gösteren 8 tane sürücü kursu olmasına rağmen Milli eğitime bağlı eğitim ve sınav alanının olmayışı ve ciddi şekilde mağduriyet yaşanması geçici olarak kullandıkları eğitim ve sınav alanlarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya.

KURSİYERLER TEHLİKEYLE KARŞI KARŞIYA!

Zonguldak’ın merkezini, Kozlu ve Kilimli ilçelerini de büyük ölçüde etkileyebilecek bu belirsizlik Mayıs ayına kadar çözülmezse, 3 ilçe genelinde kursiyerler sınava girememe tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.

Mevcut yerel yönetimlerin bu konuda defalarca çözüm istenmesine rağmen bu konuda eğitim ve sınav alanı gösterilmemesi sürücü kurslarının çok zor durumda bıraktığı ifade edilerek bir an önce yetkili yerel yönetimlerin acil olarak sorunu çözmeleri bekleniyor.

YETKİLİ MAKAMLARDAN ÇÖZÜM BEKLENİYOR!

Sürücü kurslarından sorumlu olan yetkili makamların da yaptıkları müracaatlara rağmen çözüm konusunda eli boş döndükleri gerek Milli Eğitim'in ve gerekse Zonguldak Belediyesi'nin maalesef bugüne kadar adım atmaması sıkıntıları devam ettiriyor.

EĞİTİM VE SINAV ALANI İSTENİYOR

TTK’dan madenciler için hayati önem taşıyan ihale! TTK’dan madenciler için hayati önem taşıyan ihale!

Yaşanılan sıkıntı hem sürücü kurslarını hem de kursiyerleri büyük ölçüde etkilediği belirtiliyor. Kayıt olmak isteyen vatandaşlar sınava girememekten çekinirken, sürücü kursları da eğitim ve sınav yapabileceği bir alan istiyor.

Sürücü kursları ve kursiyerler, ilgili makamların bir an önce sınav ve eğitim alanı belirsizliğinin giderilmesini, yetkililerin konuya bir an önce müdahale etmesini bekliyor.

(ÖZEL HABER)