Engelli Serhat Demirbaş, ORKİDE'nin sunduğu eğitimlerle ilgili duyduğu memnuniyeti açıkça dile getirdi.

IMG-20231201-WA0028

Neziha Su'nun, berberlik alanındaki uzmanlığına 2023 yılından beri tanık olmuş ve değerli öğretmenlerle birlikte, özellikle Didem Hanım'ın rehberliğinde, profesyonel bir ekip tarafından sunulan eğitimden son derece etkilenmiş.

IMG-20231201-WA0027

Bu alanda uzmanlaşmış eğitmen kadrosu, Serhat Demirbaş'ın beklentilerini karşılamakla kalmayıp aynı zamanda özel eğitim ve fizik tedavi uzmanlarının da dahil olduğu geniş bir perspektif sunmuş.

WhatsApp Image 2023-12-01 at 16.21.54

ORKİDE'nin müdürü Didem Hanım ve uzman psikolog Selcan Tercan Hanım, Demirbaş'a göre, eğitim sürecindeki başarılarında önemli bir rol oynamış. Demirbaş, bu süreçte karşılaştığı en iyi eğitimi sundukları için Neziha Su ve Mustafa Özlük Bey ile Nagehan Acar Hanıma teşekkürlerini sunmuş. ORKİDE'nin sağladığı destek ve eğitim, Serhat Demirbaş'ın bireysel ve profesyonel gelişimine önemli katkılarda bulunmuş, ve bu deneyim onun için unutulmaz bir hale gelmiştir.

Sevgili servis şoförlerine çok değerli arkadaşlarımız sizleri çok sevdim sizlerle çok mutluyum sizden acilmişsiniz Allah uzun ömürler versin inşallah Yalçın abim servisçilerin kralı Erol abim kralı Mehmet abim servisleri kralı çok değerli orkide servisçilerime çok teşekkür ediyorum sizleri çok sevdim 2023 yılı çok mutlu geçiyor mutluluğumuzu daim etsin inşallah Allah uzun ömürler ihsan eylesin.

WhatsApp Image 2023-12-01 at 19.39.26

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'a geri dönecek mi? Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'a geri dönecek mi?