ASLA PES ETMEK YOK SONUNA KADAR SAVAŞ!

Zonguldak Kömürspor’un 2 milyon lira bulamaması ve TFF’ye ödeme yapamaması yüzünden silinen 3 puan sonucunda 10 puandan 7 puana düşürülmesi camiada büyük tepki topladı.

14 yaşındaki kız kayıplara karıştı! 14 yaşındaki kız kayıplara karıştı!

Bu takımı 3. Ligden 2. Lige çıkartma başarısı gösteren Teknik Direktör Şenol Demir yaşanan bu kötü gelişmelerden dolayı son derece üzgün olduğunu ifade ederek “Şehrin ayıbı” derken son durum hakkında kendisiyle telefonla görüşen Genel yayın Yönetmenimiz ve spor yazarı Mustafa Emen’e öyle bir söz söyledi ki yüreklerimize dokundu, içimizi ısıttı.
Zonguldakspor’un formasını da yıllarca önce başarıyla temsil eden Şenol Demir, zor günlerde takımın başına geçtikten sonra takımı toparlayarak puanlar kazanmaya başladı ve ilerisi için de umut vermişti ve 3 puanın silinmesine rağmen aynı umudun üstüne koyarak dedi ki,

“Kulübümüz zor günlerden geçiyor, ekonomik anlamda takıma sahip çıkan yok, bu şehrin zenginleri var, fabrikalarımız var, iş insanlarımız var, şehrin yöneticileri var ama ne hikmetse herkes duyarsız kalıyor. 2 milyon sebebiyle 3 puanımız silindi, emeklerimiz boşa gitti. Benim yapımda asla pes etmek yoktur, tüm olumsuzluklara rağmen sonuna kadar savaşa devam edeceğiz. Ben ve oyuncularım elinden gelenin en iyisini yapacak ve duyarsız kalanlara en iyi dersi sahada vereceklerdir. Daha oynanmamış çok maçımız var. 3 puanlı sistemde her şey değişir. Biz umudumuzu kaybetmedik. Büyük Zonguldakspor taraftarımız bizi desteklemeye devam etsin Allah büyük.” dedi.