Emekliler imza topluyor! Meydanlara davet ettiler Emekliler imza topluyor! Meydanlara davet ettiler

Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, Pençe Kilit operasyonunda 12 şehit verilmesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz,  Pençe Kilit operasyonunda 12 şehit verilmesiyle ilgili tepkiyi gereken zamanda vereceklerini söyledi. 

Türkiye çapında şehit ailelerinin ayağa kalkacağını ifade eden Yorulmaz, "Şehitler için her şeyi yaparım. Ölüme bile giderim bak. Benim oğlum da şehit. Ama biz çok yürüdük. Bize kimse sahip çıkmadı. Mudanya'ya mahkemeye gittik. Mudanya'daki mahkeme hakim idam cezası verdi. Seçtiğimiz milletvekilleri rafa kaldırdı. Oy verdiğimiz milletvekilleri kimse asılması için el kaldırmadı. Bizi yordular. Bıktırdılar bizi. Çok yürüdük biz. Ankara'da beş bin kişiyle beraber orada miting yaptık. Meclise girdik. O zaman Meral Akşener de İçişleri Bakanı'ydı. En son mecliste yürüdük. Beş kişi aldılar meclise. Beş bin kişiden seçtiler de. Bizi çok yordular. Hem canımızı verdik hem yürüdük. Kendi paralarımızla gittik. Bizim çocuklarımızı vuranlar devlet onları parasıyla götürdü oraya. Kendi devletin parasıyla geldi. Şimdi koskoca bir ada bakıyoruz. Neye bakıyoruz? Neye bakıyorsun bana bir söyler misiniz? Ben bunu sık sık basınımızdan da rica ediyorum. Sık sık dile götürsün. Bu şehit babaları niye yordular acaba? Neden yürümüyorlar? Yürüyeceğiz. Zamanı gelsin. Tam seçime yakın meydanlardayız. Onu da söyleyeyim sana. Bak söylemeyecektim. Onu da söyleyeyim. Tamam belediye seçimlerinde meydanlardayız.  Türkiye çapında yani. Bütün şehitler kalkacak ayağa. Başka çare yok"dedi