Uzun süredir Zonguldak Eğitim-Sen İl Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Şahin Ören, Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilciliği görevini Mithat Bülent Bağcı'dan devraldı.

Zonguldak Kamu-Sen İl Temsilciliği ve Zonguldak Eğitim-Sen İl Başkanlığı gibi iki önemli görevi üstlenen Şahin Ören, Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Başkanı Mustafa Emen'i ziyaret etti.

Mustafa Emen, Şahin Ören'e yeni görevinde başarılar diledi. 

Emen, Hem Zonguldak Eğitim-Sen Şube Başkanlığı hem de Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilciliği gibi İki zor bir görevde olduğunu belirterek Şahin Ören'e bu konu hakkındaki düşüncelerini sordu.

Erdemir yatırımcılarını sevindiren gelişme! Erdemir yatırımcılarını sevindiren gelişme!

Şahin Ören, iki görevi üstlenmenin mutluluğunu yaşadığını belirtirken yaptığı değerlendirmelerde şu ifadele yer verdi;

''Yeni görev yerlerimde güzel hizmetler yapmayı yüce rabbimden niyaz ederim. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum. Zaten dördüncü dönemimde Türk-Eğitim-Sen Başkanlığı görevimi yürütmekteyim. 16 yıl ilçe Başkanlığım var bu anlamda Zonguldak'ta tekim. Mütevaziliğe gerek yok 16 yıl ilçe Başkanlığı yapan bir Başkan daha yoktur. 12 yıldır yaklaşık İl Başkanı olarak Genel Merkezimiz için seçim masasında görev alıyorum. Görev yapan her sendikacının milliyetçi tarafta gönlünde Kamu-Sen başkanlığı vardır. tabi ki bizim de vardı. Bundan önceki başkanlarımız çok güzel hizmet ettiler. Kadir Başkan'a özellikle teşekkür etmek istiyorum ondan sonra görevi bana devreden Mithat Başkanıma yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu nedenle görev Genel Merkezimiz tarafından Türkiye Eğitim-Sen Başkanı olarak Kamu-Sen İl Temsilciliği bize tebliğ edildi. Bizde ki görev değiş değişimi 1 yıllıktır. Her yıl Genel Merkezimiz yaptığımız çalışmalara bağlı olarak bize görevler verir veya teşekkür ederiz der bir daha görev vermez. Onun için bizde her ne kadar görev vermek kıymetliyse o görevi yapmak da kıymetli. Görevden zamanı geldiğinde geri durmayı bilmek de kıymetlidir. Biz görevi aldık elbette mutluyuz. Görevi bırakma zamanına da veya devretme zamanına da İnşallah görevlerini yapan insanların huzuru içerisinde devretmek, devrederken de mutlu olacağız bunu iifade etmek isterim çünkü  bize artık uzun zamandır sendika işçisiyiz. Allah bizi mahçup etmesin ağız tadıyla helalinden güçlü bir sendikacılık yapmayı bize nasip etsin diyorum tabi ki sendikacı dediğimiz zaman bizim aklımız hemen Zonguldak çocuğu olduğumuz için GMİS'inrahmetli başkanı Şemsi Denizer gelir.  Çok üst seviyede bıraktı sendikacılığı dolayısıyla biz ayak izleriylen beraber gençliğimizi yürüttük. Tabi ki kulvarlarımız farklı sendikacının hak alma görevidir onun için ben Kamu-Sen İl Temsilcisi olarak hem teşkilatlarımızı hem bağlı kurumları mahçup etmeyeceğime söz veriyorum. Allah da bize yardım etsin.''