İMZA Gazetesi dolu dolu 6 yılını geride bıraktı ve bugün 7 yaşına girmenin mutluluğunu yaşıyor.

NİCE YILLARA İMZA GAZETESİ 7 YAŞINDA

** 24 Mayıs 2016 tarihinde Osman Sav ve Mustafa Emen’in birlikte fikir alış verişinde karar verilen aylık İMZA Dergisi çıkarmanın netleşmesiyle atılan bu adımla birlikte renkli ofset ilk sayı ile Zonguldaklı’ların beğenisine sunulan İMZA Dergisi aksaksız olarak 6 sayı çıkartarak ses getirmeyi başardı.

** Her sayısı dopdolu içeriğiyle haber ve röportajlarıyla pırıl-pırıl baskısıyla okuyucularıyla buluşan İMZA Dergisini görenler “Böyle bir dergi gerçekten buraya çok fazla” demekten kendilerini alamadılar ve sürekli olarak görmek istediklerini ifade ettiler.

sa-3

** Özenle hazırladığımız İMZA Dergisini 6 sayı çıkarmayı başarmamıza rağmen ekonomik maliyetlerinin bir hayli bütçeyi zorlamasından dolayı bu defa İMZA Gazetesi’ni çıkarma kararı aldık ve haftalık olarak Kozlu’da İMZA Gazetesini hayata geçirdik.

** 1 sene boyunca resmi prosedürleri aksatmadan çıkarmayı başardığımız İMZA Gazetesi daha sonra Kozlu ilçesinde resmi ilan almayı hak ederek aksaksız olarak etkili, ilkeli duruşuyla kısa süre içerisinde Zonguldak halkından tam not almayı başardı. Ayrıca www.imzagazetesi.com internet sitesini de hayata geçirerek bu alanda da haber ve yorumcularıyla yükselen, okunan bir site oldu.

** İMZA Gazetesi ekibi bir önemli başarıya daha İMZA atarak Basın İlan Kurumunun basına hak tanıdığı İnternet sitelerinde uygulamaya koyduğu 6 aylığı denemeye tabi olan 6 kişi sigortalı şartını da aksaksız olarak yerine getirerek bu alanda da iddialı olduğunu gösterdi ve günde en az 40-50 haberi siteye atarak okuyucularından tam not alıyor.

** Bugün 7 yaşına basan İMZA Gazetesi tecrübeli ekibiyle gazeteciliğin gereklerini objektif olarak yerine getirmeye ve okuyucularından aldığı destekle başarılı yayın hayatını sürdürmekte azimli ve kararlıdır. Bugüne kadar gazetemizde emeği geçen tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Miraç Balcı seslendi! Miraç Balcı seslendi!

 NİCE YILLARA İMZA…

HABER: MUSTAFA EMEN