31 Mart yerel seçimlerinde CHP genel olarak şaha kalkarken AK Partide ise hiç beklenmedik sonuçlar yaşandı. Bu ülke genelinde de CHP başarısı olarak tarihe geçti.

Zonguldak’ta da aynı tabloyu görmek mümkün oldu ancak özellikle de AK Parti’nin yıkılmaz kalesi olarak görülen Kozlu’da başarılı başkan olarak dillerden düşmeyen Ali Bektaş’ın CHP’li rakibi Altuğ Dökmeci’ye açık ara farkla kaybetmesi tam bir ŞOK olarak hafızalara kazındı.

Çok rahat bir şekilde seçimi kazanacağına kesin gözle bakılan Ali Bektaş’ın sandıklar açılıp oylar sayılmaya başlandığında CHP adayı Altuğ Dökmeci’nin oyu 11 bin 328 olarak açıklanırken Ali Bektaş ise 7 bin 094 oy alarak hiç beklenmedik bir yenilgi aldı.

Bu sonuçlar da gösterdi ki ülke genelindeki tüm seçmenler sanki anlaşmış gibi AK Parti’ye tarihi bir ders vererek “Aklını başına topla” mesajı verdi.

Erdal Gülay’dan açıklama! Erdal Gülay’dan açıklama!

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Zonguldak’a gelişinde Ali Bektaş’ın elini havaya kaldırdığında böyle bir sonucu beklemiyordu. Haber-Yorum: Mustafa Emen.