Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Mustafa Emen başkanlığında Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

KGD Başkanı Mustafa Emen, Başkan yardımcıları Fadime Yılmaz, Emrecan Bayram, Genel Sekreter Durmuş Sevindik, Sayman Selçuk Koçaklı, Danışman Bahattin Arı, gazeteci Batuhan Darakçı ile birlikte Vali Hacıbektaşoğlu’na yapılan ziyarette kendisine çiçek takdim edildi.

Miraç Balcı seslendi! Miraç Balcı seslendi!

KGD Başkanı Mustafa Emen, yaptığı konuşmada “ Sayın Valimizi KGD yönetim kurulu olarak ziyarette bulunduk ve kendisine hayırlı olsun dileğinde bulunduk. Biraz gecikmeli bir ziyaret oldu ancak memleketimde fındıkta olmam münasebetiyle bu ziyareti bugün gerçekleştirebildik. Sayın Valimizi eski valimiz Mustafa Tutulmaz’dan sonra Zonguldak’a çok daha başarılı hizmetler vereceğine şehrin gelişmesi ve kalkınması adına elinden gelen gayreti göstereceğine inancımız tamdır”dedi.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu ise Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerini tanımaktan mutlu olduğu ifade ederek Zonguldak çok güzel bir şehir her gün sürekli olarak şehri tanımaya, eksiklerini görmeye çalışıyorum. Kanunlar çerçevesinde Zonguldak’a en güzel hizmeti vermeye gayret edeceğim. Özellikle Fevkani Köprüsü’yle ilgili yaşanan sıkıntıları yasalar çerçevesinde yoluna koymaya çalıştık. Daha bir çok sıkıntıları da yine kanunun bize verdiği yetkiler dahilinde çözmeye gayret edeceğiz dedi.