Safranbolu'dan Karabük istikametine seyir halinde olan B.Y. yönetimindeki 78 BD 494 plakalı otomobil ile aynı yönde seyreden M.D. yönetimindeki 34 GVU 736 plakalı Cupra marka araç, Şehit Ateşe Reşat Moralı Bulvarı üzerinde seyir halindeyken şerit değiştirdi. Bu esnada yaşanan çarpışma sonucunda B.Y.'nin kontrolündeki otomobil refüje çarparak durabildi, diğer araç ise ağaca ve demir bariyerlere çarparak durabildi.

Karabük PTT, "SOSYALFEST" için özel pul hazırlıyor... Karabük PTT, "SOSYALFEST" için özel pul hazırlıyor...

Yaralanan Sürücü Hastaneye Kaldırıldı

Kazada yaralanan B.Y., olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerde yaralının durumunun iyi olduğu belirlendi.

Alkolmetre Sonucu Şaşırttı: 119.1 Promil Alkollü Çıktı!

Kaza sonrasında polis ekipleri tarafından yapılan kontrollerde, diğer sürücü M.D.'nin alkolmetre testi yapılmak istendi. Ancak M.D., alkolmetreyi üflemeyi reddetti. Yapılan inceleme sonucunda M.D.'nin alkollü olduğu tespit edilmek istendi ve şaşırtıcı bir sonuçla karşılaşıldı: 119.1 promil alkollü çıktı.

Sürücülerin İfadesi Alındı, Soruşturma Başlatıldı

Kaza sonrasında her iki sürücünün ifadesi alınırken, alkolmetre testi reddeden M.D. hakkında yasal işlem başlatıldı. Kazayla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.

İHA