İYİ Parti’nin ‘’O’’ ilçedeki belediye başkan adayı, birkaç günde açıklanıyor...

Başkan Gülay, gazeteci Orhan Akyüz’e yaptığı açıklamada, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde partilerinden aday adayı belediye başkanları ile meclis üyeleri arasında adayların belirlenmesine yönelik çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini söyledi.

Başkan Adayı Açıklanıyor!-1

‘’Adaylarımızı ince eleyip sık dokuyarak  belirliyoruz’’

Seçimler öncesi şu ana kadar Zonguldak’ın ilçelerinden Gökçebey’de Satılmış Aydemir’in ve Alaplı’da Serdar Akyol’un, beldelerden de Gümeli’de Ramazan Akdeniz’in partilerinin adayı olduğunu kamuoyuyla paylaştıklarını anımsatan Gülay, şöyle konuştu:

‘’Devrek ilçesi belediye başkan adayımız ise birkaç günde belirlenecek. Seçimler öncesi 20 Şubat tarihine kadar zamanımız var, Zonguldak ili ve ilçelerinin yanı sıra beldelerin tamamında adaylarımızın isimlerini bu tarihe kadar açıklayarak kamuoyuna duyuracağız. 

Engelli Tiyatro Topluluğundan Özel Gösteri: "Safinaz'ın İzdivacı" Engelli Tiyatro Topluluğundan Özel Gösteri: "Safinaz'ın İzdivacı"

Seçmenlerimizin nezdinde karşılıkları olan adaylarımızla yola çıkıyoruz. Yani adaylarımızı ince eleyip sık dokuyarak belirliyoruz.

Partimizde de birlik ve beraberlik içindeyiz, her hafta da toplantılarımızı düzenli yapıyoruz.’’

(ÖZEL HABER)

HABER: ORHAN AKYÜZ