Kastamonu merkezli Ankara, Çankırı, Zonguldak ve Isparta’daki rüşvet operasyonunda flaş gelişme! Kastamonu merkezli Ankara, Çankırı, Zonguldak ve Isparta’daki rüşvet operasyonunda flaş gelişme!

Bartın ve bölgemizde orman olarak çalışan vatandaşlar kadro sevinci yaşıyor.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan orman işçilerinin gelecek endişesini ortadan kaldırarak işçilerin kadro taleplerini yerine getirdi.

Bölge Müdürü ziyaret edildi

Öz Orman İş Sendikası Zonguldak Bölge Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu Kadro Buluşması ve Zonguldak Bölge Başkanlığı açılış törenine katılım sağlamak üzere Zonguldak'a gelen Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Sayın Settar Aslan Bölge Müdürümüz Sayın Faruk Bayraktaroğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretin ardından Kadro Buluşması Töreni düzenlendi.

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Bayraktaroğlu burada yaptığı konuşmada Orman Teşkilatının büyük bir aile olduğu vurgusunu yaptı.  Toplumdaki değişim isteğini en iyi okuyabilen toplumsal talepleri iyi uygulayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışanlarımızın gelecek endişesini ortadan kaldırarak İşçilerimizin kadro taleplerini yerine getirmiştir. Amaç; geçici işçi kadrosundan sürekli işçi kadrosuna geçişle birlikte İşçilerimizin yaşam kalitesini artırmaktır”.

Türkiye genelinde 11 bin 165 işçi kadroya geçti

Türkiye Yüzyılında, görev bilinciyle yaklaşımda bulunarak görevlerimizi yerine getirmemiz gerekiyor. Asıl görevimiz Aziz milletimize hizmet etmektir. Kadro sevinci yaşayan 765 işimize ve Türkiye genelinde 11.165 işçimize, milletimize ve ülkemize hayırlı olsun " dedi.

Öz Orman İş Sendikası Başkanı Arslan ise ’Bugün düğün günümüze birlikte ulaştık, kadrolarınız ananızın ak sütü gibi helal olsun’’ dedi.

KAYNAK: BARTIN HALK GAZETESİ