Zonguldak İş Kurumu Müdürü Gönül Demirsu’nun görevini hakkıyla yaptığı bilinir, ağır başlı ve güvenilir bir kadındır. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı övgü dolu sözler herkes gibi bizimde ilgimizi çekti ve bakın bu sözleri kimin için söylem.

40 yıllık kadim dostum.. Kardeşim. Adam gibi adam valilik basın müdürümüz Mehmet Zafer Alas..”

İşte o Gönül DEMİRSU…TANIYALIM…

TOKİ, Zonguldak'ta konut satışına başlıyor! TOKİ, Zonguldak'ta konut satışına başlıyor!

1956  yılında Zonguldak’ta doğdu. Lisans eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi  İşletme bölümünde tamamladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı  Zonguldak  Bölge Müdürlüğünde; Daktilo Memuru, Şef, Bölge Müdür Yardımcısı, Bölge Müdür Vekili ve  Zonguldak  Bülent  Ecevit  Üniversitesinde Genel Muhasebe, Muhasebe Uygulamaları, Maliyet Muhasebesi, İş Sağlığı ve Güvenliği, Bireysel İş Hukuku derslerinde  Öğretim Görevlisi olarak görev yaptı. Halen,  Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu  İl Müdürü ve  BEÜ Öğretim Görevlisi görevlerini yürütmektedir. Orta derecede İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, Gönül hanım böyle bir yakıştırmayı herkes için asla yapmaz demek ki Mehmet bey Kadim dostu olduğuna göre mükemmel bir iz bırakmış.

Ne demeli. Bu dostluğu bizlerde alkışlıyoruz.

Fotoğraflar konuşursa Haber-Yorum: Mustafa Emen