KÜLTÜR VE TURİZMA BAKANLIĞI Cumhurbaşkanlığından:

Karar: 2020/146 Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan; - Ankara İ1 Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali AYVAZOĞLU, - Aksaray İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Mustafa DOĞAN, - Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Kamil ÖZER, - Eskişehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Şennur AZADE, - Karaman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Burhan YEMİŞ, - Kütahya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Zekeriya ÜNAL, - Muş İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Mehmet ŞENGÜL, - Zonguldak İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Kemal AKÇAY, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

Zonguldak Kömürspor'un kaderini etkileyen maç! Görülmemiş skandal ortaya çıkıyor! Zonguldak Kömürspor'un kaderini etkileyen maç! Görülmemiş skandal ortaya çıkıyor!

 

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI Cumhurbaşkanlığından: Karar: 2020/153 Tarım ve Orman Bakanlığı; - Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Yusuf KANDAZOĞLU, - Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Selçuk KAVASOĞLU, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 4 üncü maddeleri gereğince görevden alınmıştır. Cumhurbaşkanlığından: Karar: 2020/154 Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Başmüfettiş Çağlayan ODABAŞ atanmıştır. Cumhurbaşkanlığından: Karar: 2020/155 Tarım ve Orman Bakanlığı; - Bartın İl Tarım ve Orman Müdürü Abdulsetter BAYRAM, - Yozgat İl Tarım ve Orman Müdürü Ziyaattin ÖZDEMİR, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır. Cumhurbaşkanlığından: Karar: 2020/156 Orman Genel Müdürlüğü; - Adana Orman Bölge Müdürü İsmet EROL, - Amasya Orman Bölge Müdürü Zekeriyya NANE, - Balıkesir Orman Bölge Müdürü Metin KIRCI, - Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa KORUCU, - Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Alpaslan ALTINDAŞ, - Kayseri Orman Bölge Müdürü Adnan DİLTEMİZ, - Sakarya Orman Bölge Müdürü Okan KURŞUN, - Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Ahmet ÜNVER, - Trabzon Orman Bölge Müdürü Mümin DÖNGEZ, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.