Yeni sezona ramak kala ekonomik sıkıntısını çözmeye çalışan ve takıma gelecek olan yeni transferlere nakit ödeme yapacak Zonguldakspor yönetimine sıcak para müjdesi EREN Enerji A.Ş den geldi.

Zonguldak Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı ve İMZA Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Emen bugün Çatalağzı EREN Enerji Tesislerinde "Tesisler Müdürü" Cem Çiftçi ile yaptığı ziyarette yapılan koyu sohbette şehrimizin güzide takımı Zonguldakspor hakkında fikir alış verişinde bulunulurken Sayın Cem Çiftçi geçen sezonlarda olduğu gibi bu sezon da ilk planda Zonguldakspor'a destek vermek amacıyla 100 bin lira sıcak para desteğinde bulunacaklarını açıkladı.

PFDK'ya sevk edilen Zonguldak Kömürspor'a ceza! PFDK'ya sevk edilen Zonguldak Kömürspor'a ceza!

Müdür Cem Çiftçi bu para desteğinin netleştiğini ve Cuma gününe kadar belirlenen miktarın Zonguldakspor'a aktarılacağını ifade ederek "Zonguldakspor bu şehrin heyecanıdır, hepimizin takımıdır gönül ister ki Zonguldakspor geçmişte olduğu gibi yine süper ligde mücadele ederek hepimizin gururu olsun, fakat ekonomik zorluklar buna müsaade etmiyor, biz Eren Enerji olarak takımın 2. lige kadar yükselmesinde desteğimz daima olmuştur ve yine olmaktadır. Herkes elini taşın altına koyarsa ve birlik ve beraberlik olursa eski muhteşem günlere neden dönülmesin. Bize düşen ne varsa yapmaya imkanlar dahlinde devam ediyoruz. Bu sene inşallah Zonguldakspor'u güzel yerlerde görmek dileğiyle diyoruz." şeklinde konuştu.