Erdinç Kargidan Haberleri

Erdinç Kargidan haberleri ve güncel Erdinç Kargidan gelişmeleri, Erdinç Kargidan ile ilgili tüm video, Erdinç Kargidan fotoğrafları ve Erdinç Kargidan haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’de yerel seçimler öncesi kazan kaynamaya devam ediyor.

KİLİMLİ

CHP'den Kilimli Belediye Başkan aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Erdinç Kargidan, bağımsız adaylık konusuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

KİLİMLİ

Sosyal medya hesabı üzerinden sitem dolu paylaşımda bulunan Kargidan, "Kalıbına bakıyorsun oldukça heybetli, içinin boş olduğu dışarıdan görünmüyor" ifadelerini kullandı.

KİLİMLİ

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler öncesi CHP belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor.

ZONGULDAK

31 Mart 2024 seçimlerinde Kilimli ilçesinde CHP’den 2 aday adayı çıktı.

ZONGULDAK

CHP Kilimli Belediye Başkan aday adayı Erdinç Kargidan basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

ZONGULDAK

CHP Kilimli Belediye başkan aday adayı Erdinç Kargidan seçim süreciyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ZONGULDAK

31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimler CHP Kilimli'de aday adayı yarışı kızışıyor! Erdinç Kargidan'a CHP'den onay çıktı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın ünlü ve tanınmış karikatür ustası olan ve Kilimli ilçesinde ikamet eden Şerif Cihan'dan Altun ve Kargidan'a yorumuyla damga vurdu.

ZONGULDAK

31 Mart 2024’e yaklaşık 3.5 ay kadar zaman kaldı. Özellikle AK Parti CHP arasında geçmesi beklenen seçim yarışı iyice kızıştı.

ZONGULDAK

Erdinç Kargidan Genel Merkeze gidiyor. İşte detaylar...

ZONGULDAK

Seçime aylar kala Kilimli Belediye başkanının kim olacağı merak konusu. Peki siz CHP Kilimli Belediye Başkan adayı olarak kimi görmek...