Zonguldak CHP Kilimli Belediye Başkan aday adayı Erdinç Kargidan, Karaelmas Gazeteciler Derneği KGD'de düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla buluştu. KGD Başkanı Mustafa Emen'in ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kargidan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Arabada yaşıyordu! Sevenlerini yasa boğdu... Arabada yaşıyordu! Sevenlerini yasa boğdu...

HAK EDEN KAZANSIN!

KGD Başkanı Mustafa Emen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Erdinç Kargidan'ın daha önce İYİ Parti'den aday olduğunu ve seçimi kaybettiğini hatırlattı. Şimdi ise CHP'den aday adayı olduğunu ifade eden Emen, Kargidan'a başarılar diledi. Emen, "İlçe Başkanı olarak yıllarca görev yapan Erol Sarıal'ın karşısına aday oldunuz. Size çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum ve aday adayı olan diğer tüm parti adaylarının da yolu açık olsun, hak eden kazansın" dedi.

TEK VÜCUT OLARAK YOLA DEVAM

Erdinç Kargidan ise gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bana haksızlık yapıldı diye İYİ Parti'den aday olmuştum. İnsanların teveccühü olmasına rağmen yetmedi. Kamil Altun kazandı. Baba ocağına döndüm. Ben yeni gelmedim geri geldim. Ön seçim yapılacak. Kilimli ilçe başkanımın emeğine saygı duyarak devam edeceğim. Çok mutluyum. Sonuç ne olursa olsun tek vücut olarak yola devam edeceğiz.

SİYASİ İKTİDARIN BASKISINDAN KİLİMLİ'Yİ KURTARACAĞIZ!

Siyasi iktidarın baskısından Kilimli'yi kurtaracağız. Ben seçim kaybettirmedim seçim kazanmak için aday oldum. Vatandaşımız da yapılan haksızlığı gördü, bana destek verdi. Ön seçim istiyorum çünkü bu haksızlığı biliyorlar. Bu kez partime seçim kazandıracağım. CHP'ye kazandıracak kişi Erdinç Kargidan olacak. Altını çizerek söylüyorum, bu defa ben bu seçimi kazanacağım. Kilimli’de her şey güzel olacak."