Birisi partisine yıllardır ilçe başkanı olarak hizmet veren ve istifa ettikten sonra Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Maden Mühendisi Erol Sarıal,

Diğeri ise Ankara Genel merkeze giderek onay aldıktan sonra 11 Aralık günü il başkanlığına giderek Devrim Dural’a aday adaylığı başvurusu yapan iş insanı Erdinç Kargidan. Adaylığı da kabul görerek Kilimli’de CHP’nin 2. Adayı oldu.

Bilindiği gibi Erdinç Kargidan 2019 seçimlerinde de İYİ Partiden aday olmuş ancak seçimi AK Parti  adayı Kamil Altun kazanmıştı. CHP’nin aday adayı olarak seçime hangi isimle girilecek işte bu merak ediliyor.

Kilimli ilçesi parti teşkilatı, üyeler ve seçmenler şimdi şu sorunun cevabını arıyor.

CHP’liler diyor ki;

“Biz bu defa Kilimli’de seçimi kazanmak istiyoruz. Erol Sarıal başkanımız yıllardır canla başla partisinin başarılı olması için elinden gelenin en iyisini yaptı CHP’yi Kilimli’de güzel noktalara getirdi. Kendisi emekli maden mühendisi emekçi bir isim. Aday adaylığı hayırlı olsun.

Kozlu’ya kötü haber! Herkes şok oldu Kozlu’ya kötü haber! Herkes şok oldu

Erdinç Kargidan arkadaşımız da buranın çocuğu ancak geçen dönem İYİ Partiden seçime girdi oylar bölündü ve CHP adayımız Ali Aslankılıç’la birlikte seçimi kaybetti. Şimdi yeniden CHP’den aday adayı oldu ona da hayırlısı olsun diyoruz. Burada artık hata yapılmamalı.” dediler.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, Erol Sarıal aday adaylığı başvurusunu İl Başkanı Devrim Dural’a yaparak iddialı olduğunu da ifade etmişti. Tüm adayların yolu açık olsun hak eden kazansın.

Haber-Yorum: Mustafa Emen

Erol başkan