Yağ stokçuları yapanlara bu haksız vurgunculara

Yağ stokçuları yapanlara bu haksız vurgunculara halk isyanı. Bu hadsizlerin ayağını değil belini kırın! Kırın ki bir daha belini doğrultamasınlar vatandaşın hakkını yemesinler, haksız kazanç yolunu denemesinler.

Kanun-nizam dinlemeyen ve gerektiği gibi kendi çıkarları doğrultusunda hareket ederek ülkeyi ve vatandaşlarını zor durumda bırakmaktan kaçınmıyorlar.

Soyguncu zihniyete Devletin ağır yaptırımlarla müdahale etmesi isteniyor. Çıkardıkları anlık algılarla savaşı da bahaneederek depolarda sakladıkları yağları inanılmaz fahiş fiyatlarla vatandaşları marketlere hücum ettiren bu vicdansızlar Türkiye Cumhuriyetinde bugüne kadar görülmeyen şekilde yağ fiyatlarını uçurarak Devletine ve Milletine ihanet etmekten kaçınmadılar.

Türkiye’de savaş mı çıktı? Bu neyin telaşıydı? Marketlerdeki o yağa hücumu neydi öyle. Allah muhafaza bu ülkede bir savaş çıkmış olsa millet bir birini yer onu gördük. Yaşanan son zeytinyağı rezaletinden sonra sosyal medyada bu soygunculara isyan eden vatandaşların yayınladığı mesajlar gerçekten çok anlamlı ve anlamlı olduğu kadar da düşündürücüydü. Son yıllarda ülkemizde böylesine çılgınca hadiselere şahit olmadık. Türkiye’yi Zincir marketler mi yönetiyor ki, her şeyi kendi yöntemlerine göre uygulamaya sokuyorlar.

Tüm Yetkileri elinden bulunduran ve yüzde 51’in üstünde Türk Milletinin desteğini alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan her konuşmasında bunları uyarıyor ama yasal boşluklardan mıdır nedir CEZA’yı falan da takmıyorlar. Demek oluyor ki yeni bir kanun düzenlemesiyle bu vicdansızlara gerekli olan dersin mutlaka verilmesi gerekiyor eğer verilmediği taktirde aynı cüreti göstermeye devam edeceklerdir. Vatandaşlar zaten çok zor sıkıntılarla ayakta durmaya, şartlara göğüs germeye çalışıyor ancak daha fazla bunların sefa sürmesine ve kar üstüne kar yapmalarına artık dur denilmelidir. Yazıktır bu fedakâr Millete…Bu kadar da aç gözlülüğe pes doğrusu…

VATANDAŞLARIN SOSYAL MEDYA İSYANLARI!

Bekir Emen-Böyle bir rezillik olmaz arkadaşlar, daha bir sene olmadan önce 70 TL ye aldığımız yağın haline bakın. Tarlamı sürdünüz mazot pahalı, hasat mi yaptınız işçilik pahalı, üretimini yapıp bitirdiğiniz depolarda duran ürüne neyin zammı.? Bir dur desek bu Soyguna olmaz mi , , Nereye gidiyoruz acaba diye soruyor insan...!!! Yazık .

Kadir Hidir-Ne olacak bu gidiş bakalım.

Temel Kıdık-Daha iyi günler 300 olacak.

Adil Kidik-Cumartesi sabah aynı yağı 109.9 almıştım benden sonra 130 olmuş şimdi de bu kadar olduysa Allah yedirmesin helal para kazanıyoruz sanıyorlar

Zeki Bakıcı-Bir toplum neyi hak ediyorsa böyle yönetilir, yani kimden memnunsanız onu seçiyorsunuz kimsenin ağlamaya hakkı yok !

Ali Öztürk-Devlet, yağ 80 liradan yukarı satılamaz yasası çıkarsa bak o zaman stok oluyor mu yağ mı satmayacaklar mecbur satacaklar elinde patlar. Cumartesi pazar Samsundaydım istesem 5 koli yağ alırdım ama milletteki bu utanmazlığı aymazlığı görünce almadım evde 1 litre yağ kaldı hiç bir şey olmaz bu millet neyin peşinde anlamıyorum yazık.

Ibrahim Karakaş-İlgili bakanlıkların bu duruma dur diyememesini bir vatandaş olarak üzüntüyle izliyorum.

Uğur Gökce-Abi almayacaksın oda o yağı sürsün bir yerlerine elinde kalsın şerefsizlerin.

Vatandaşların bazı söylemleri bu şekilde. Daha beterlerini ve ağırlarını yazanlar var ancak bunları buraya taşımak istemedik. Bu yaşananları elbette Devlet yetkililerimiz takip ediyor ve gerekenleri de yapmaları bekleniyor. Bu kervan onlar istediği şekilde yoluna devam etmez, etmemeli…

Burası Hukuk Devleti ve herkes kanunlar çerçevesinde yasaların hükümlerine göre davranmak zorundadır. Yoksa Devlet daima 18 yaşındadır bunu da kimse unutmasın… Kalın sağlıcakla…