Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Başkanı Devrim Dural, Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK) normal kadronun yetersiz olduğunu ve bu sayının yükseltilmesi için birlikte kamuoyu oluşturabileceklerinin altını çizdi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Cumhuriyet Halk Partisi İl başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “Evet CHP İl Başkanımızı ziyarete geldik. Kongrelerini yapmışlardı. Bugün başkanımızı ziyarete geldik. Hayırlı olsun diliyoruz. Şehir adına defalarca söylemiştik, Zonguldak rozeti altında buluşabilmek şehrin menfaati birlikte olmak adına buradayız. Önümüzde ki günlerde enerji bakanımız geliyor. Zonguldak’ta 1500 kura çekimi için burada olacak. Noter kurası. Sizlere başka şeyler söyleyen varsa kimseye itibar etmesinler. Tamamen noter kurası olacak”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Devrim Dural, “Ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz. Bizde yeni seçilen il başkanı ve yönetimi olarak Zonguldak'ta düzgün bir siyaset tutturmayı hedefliyoruz. Zonguldak’ın yararına olan her şeyde biz varız.

İktidar olabilseydik eğer 5 bin işçi alacağımızı söylemiştik. Norm kadronun yakalanması noktasında hep beraber çalışırız. Bu kamuoyunu birlikte oluşturabiliriz. Hepimizi bu anlamda sorumluluk düşüyor. Bu sorumluluğun büyük oranı sizde. Kamuoyunun böyle bir talebi var”dedi.

TTK’nın yer üstüne kurayla 44 işçi alınacak... TTK’nın yer üstüne kurayla 44 işçi alınacak...

IMG_6755

Emre Can Bayram