Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, düzenlediği basın toplantısında terör saldırısında şehit olan Mehmetçikler için başsağlığı dileklerini iletti.

Zaimoğlu, "Değerli basın mensupları, değerli Zonguldak kamuoyu hemşehrilerim. Çok büyük bir  üzüntülü günde bulunuyoruz. İçimizi Yaralayan, parçalayan, kelimelerde ifade etmekte zorlandığım bir durum söz konusu. 9  kahraman evladımız, kardeşimiz, Mehmet'imiz, Mehmetçiğimiz maalesef rahmetli oldu. Burada çok büyük üzüntümüz var. Özellikle öncelikli olarak şehit olan Mehmetlerimize, değerli yavrularımıza, kardeşlerimize Cenabı Allah'tan rahmet diliyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak Yastayız, üzüntüdeyiz. Ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Ne desek tabii boş. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Ama bu ateş milletimizin bağrına düştü. Çok büyük bir sıkıntı ve üzüntü içerisindeyiz. 


Yarın yapılacak 14 Ocak'ta Tandoğan Meydanı'nda tertip ettiğimiz anayasa mitingimizi Sayın Genel Başkanımızın talimatıyla, Merkez Yönetme Kurulumuz genel merkezde toplanarak iptal etmiştir. Ayrıca Yine genel başkanımızın talimatıyla ve merkez yönetim kurulu oluşan genel başkan yardımcılarımızın  toplantısıyla partimizin Türkiye çapında tüm etkinlikleri iptal edilmiştir. 
Cumhuriyet Halk Partisi olarak genel merkezimizde ki merkez yönetim kurulu üyelerimizden oluşan genel başkan yardımcılarımız tarafından bu üzüntülü süreç çok dikkatli bir şekilde teyakkuz halinde takip edilmektedir. Gelişmeler an ve an takip edilmektedir.  Cumhuriyet Halk Partisi vatanını ve milletinin zaten emrinde olduğu üzere  teyakkuz halindedir.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak nereden gelirse gelsin adı ne olursa olsun terörü ve teröristleri zaten lanetliyoruz. Allah belalarını versin. Kim bunlara sebep olduysa onların da Allah belalarını versin. Cumhuriyetimizin varlığını, devletimizin devamının, milletimizin bölünmez bütünlüğünün teminatı olan Cumhuriyet Halk Partisi olarak Cumhuriyetimizi, devletimizi ve milletimizi hiç ama hiçbir lanet olası terör örgütü ve terörist asla bölemeyecektir. Biz var olduğumuz sürece Cumhuriyet Halk Partisi var olduğu sürece, biz bu vatana, bu millete ve bu devlete sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Üzüntümüz çoktur. Bu noktada Cumhuriyet Halk Partisi olarak milletimizin başı sağ olsun diyoruz. Ve meclis grubumuzla, genel merkezimizle bu lanet olası terör sürecini, terörist sürecini çok sıkı ve devlet adabına uygun bir vaziyette takip ediyoruz. Tekrar hepimizin başı sağ olsun diyoruz. Selam ve saygılar sunuyorum değerli kamuoyuna." şeklinde açıklamalarda bulundu.

TTK’dan madenciler için hayati önem taşıyan ihale! TTK’dan madenciler için hayati önem taşıyan ihale!

HABER MERKEZİ