Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde kesik baş cinayetinin yaşandığı aynı köyde yine ürperten bir olay yaşandı.

Mustafa Keleş’in ölümünün ardından şüpheli konumundaki kardeşi olan İbrahim Keleş’in mahkeme tarafından tutuklanması ve bir müddet sonra sağlık sorunlarının 

oluşmasından dolayı tahliye edilmesinden sonra, bu kez İbrahim Keleş’in kızı olan 27 yaşındaki D.K. aynı köyde yaşayan 53 yaşındaki N.A.’yı eline geçirdiği balyozla kafasına vurarak hayatını kastetmek istedi.

BALYOZLA DEFALARCA KAFASINA VURDU

İddiaya göre, D.K. eline geçirdiği balyozla evinden çıkarak evlerinin alt tarafında kalan otluk alanda hayvanlarını otlatan N.A.’nın yanına hızlı ve koşar adımlarla gitti. D.K. yine iddiaya göre, N.A.’ya yaşanan olayda ‘Babamı o anda gördün mü?’ diye soru sordu. N.A. ise D.K.’ya D.K.’nın babası olan İbrahim Keleş’i görmediğini söyleyince bu sefer D.K. ise elindeki balyozla N.A.’nın başına üç kez vurdu.

EVİNE KOŞAR ADIMLARLA DÖNDÜ

Kanlar içinde kalan N.A. balyozun darbesiyle yere yığıldı ve yuvarlanarak olduğu yerde kaldı. D.K. ise N.A.’nın baygın halini görünce iddiaya göre yeniden vurmak istedi ancak olay yerinden elindeki balyozla evine koşar adımlarla döndü.

O ANLAR SANİYE SANİYE KAMERADA…

Sonrasında ise eve gelen D.K.’nın annesi kızının elinde gördüğü balyozu alarak evlerinin arka tarafına doğru gitti. Balyozu saklayan anne daha sonra eve girdi. D.K.’nın elindeki balyozla olay yerine gitme ve eve dönüş anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Yaşanan olayın ardından balyoz darbesiyle yaralanan N.A. ise hastaneye kaldırıldı. D.K. ise jandarma tarafından gözaltına alındığı ifade edildi. Jandarmanın olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Kastamonu merkezli Ankara, Çankırı, Zonguldak ve Isparta’daki rüşvet operasyonunda flaş gelişme! Kastamonu merkezli Ankara, Çankırı, Zonguldak ve Isparta’daki rüşvet operasyonunda flaş gelişme!

(Kaynak ÇaycumStar)