** Zonguldak Kömürspor’da işler yolunda gitmiyor. İlimiz temsilcisinin oynadığı 6 maçta aldığı 3 mağlubiyet ve 3 beraberlikle topladığı 3 puan alt sıralarda kalmasına devam ederken geçtiğimiz Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Yeni Mersin İd. Yurdu maçında da 1-0 önde götürdüğü maçın son anlarında kalesinde gördüğü golle 1-1 biten maç sonrası 90 dakika susmadan destek veren taraftarların da büyük tepkisine neden oldu.

** Hakemin bitiş düdüğüyle birlikte soyunma odasına giden futbolculara çirkin tezahüratlar yapan kapalı tribünün sağ kısmındaki taraftar gurubuna “Ne yapıyorsunuz susun” diyerek sakinleştirmeye çalışan Yöneticilere de yine bu defa tepkiye devam ederek “Yönetim istifa” şeklinde devam eden grubun koltukları sökerek fırlatması sonunda başına isabet eden koltukla yaralanan bir taraftar da hastaneye kaldırıldı.

** Olayların daha fazla büyümemesi için araya giren ve taraftarların stadı terketmelerini sağlayan Emniyet güçlerinden sonra Yöneticilerden Hacı Hüseyin Demir’in ve oğlu Harun Demir’in yanına gelen tribün liderlerinden Bora Amasralı arasında yapılan görüşmelerden sonra stattaki gerginlik sona erdi. Takımın 90 dakika süresince mücadelesi ve çok sayıda gol pozisyonu üretmesine rağmen son vuruşu yapamaması ve yine pisi pisine puan kaptırması olayların fitilini ateşledi.

** YÖNETİM İSTİFA HOŞ OLMADI

Belediye önünde olay! Benzin döküp yakmak istedi Belediye önünde olay! Benzin döküp yakmak istedi

Bu arada sezon başından beri yaptığı defalarca çağrılara rağmen takıma sahip çıkacak biri ya da birilerini bulamayan Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Salih Demir başta olmak üzere mevcut yönetimi istifaya davet eden taraftarların yönetimin istifa etmesi halinde bu takıma kimin sahip çıkacağını hesap etmeden böyle davranmaması gerekiyordu. Hiç kimse sahip çıkmayacak ve takım darmadağın olacaktı.

** Tüm kıt imkanlara rağmen elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan ve bütçelerini sonuna kadar zorlayan Demir şirketler grubu ve diğer yöneticilerin takımı liglere katması ve çok pahalı olan futbolcu piyasasına rağmen rakiplerle başa baş mücadele eden bir takım kurulabilmesi böylesine tepkiyi alması hiç hoş olmamıştır. Tribünde bağıran genç ve ateşli taraftar grubu gibi tüm bu takımı seven ve gönül veren herkes ve hepimiz başarılı olmasını canı gönülden istiyoruz. Ama iyi günde de, kötü günde de armanın yanında olmamız gerektiğini buradan çok iyi niyetimizle hatırlatıyoruz.

**Ligin henüz başlarındayız, daha önümüzde çok maçlar var. Evet zor bir gruptayız ve içinde bulunduğumuz grubumuzda çok güçlü takımlar var. Çoğunun arkasında destekler büyük. Futbolcuların kalitesini de görüyoruz. Mersin takımını da izledik, dünyaları harcamışlar ve iyi bir takım kurmuşlar. Biraz daha sabırla beklemede kalmak lazım. Takım kötü futbol oynamıyor. Tek sorunumuz gol atamıyoruz. Mustafa Hocanın da bu sorunu acil olarak çözmesi gerektiğinin altını çiziyoruz.