Kilimli Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Özkan Öztürk’ü parke taşı döşerken gördüğümüzde şaşırdık (Acaba o mu?) diye tereddüt ederken telefonla fotoğrafını çekip  onun çalıştığı yere doğru gittik ve kendisinin olduğuna şahit olduğumuzda, “Kolay gelsin Ahmet başkan hayırdır” dediğimizde, “Teşekkür ederiz gördüğünüz gibi çalışıyoruz. Çamlık mahallesinde yıllardır el atılmayan yol kaldırımlarını kırmızı kaldırımlarla yeniliyoruz ama sizden ricam bunu haber yapmayın, sonra reklam için yapmıştır derler” dedi.

Kamil Altun görevi devretti... Kamil Altun görevi devretti...

Hiçte öyle değil. İlk defa böyle bir duruma şahit oldum. Bir başkan yardımcısının işçilerle birlikte parke taşı döşediği nerede görülmüştür.  Asıl reklam etmenin ötesinde taktir edilecek bir durumdur bu. İçinden gelen görev aşkıdır bu helal olsun. Keşke diğer belediye başkan yardımcıları da Ahmet Özkan Öztürk gibi görev aşkıyla dolu olsalar ve aldığı maaşlarını hak etseler diye yorumladım.

Her hafta bu köşede fotoğrafları değişik şekilde yorumluyorum ya, işte bu fotoğraf karesi tam da fotoğrafı konuşturmada CUK diye oturdu diye düşünüyorum, çünkü habersiz şekilde çekilen bu fotoğraf örnek olsun diğerlerine. Tebrikler Ahmet bey…

Fotoğraflar konuşursa: Haber-Yorum: Mustafa Emen