Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Düzce dikkat! Ölümcül sonuçlar getirebilir Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Düzce dikkat! Ölümcül sonuçlar getirebilir

 

Zonguldak Belediyesi tarafından yaptırılan sahil yolu projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor. TOKİ'nin ihale ettiği Zonguldak Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi projesinin 550 günde tamamlanması planlanıyor.

41 bin 340,81 metrekare alanda kıyı düzenlemesi ve sosyal donatı inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi çalışmalarının yer tesliminden itibaren 550 takvim gününde tamamlanacak. Valilik binası önünden başlayıp liman arkası bitimine kadar uzanan ve Zonguldak şehrinin çehresini değiştirecek olan bu büyük proje her geçen gün değişik şekil almaya başladı.

 

 

İş makinalarının belirlenen alanda projeye göre yaptığı sıkı çalışmalar kendini göstermeye ve şekillenmeye başladı. Zonguldak halkı da sadece proje fotoğraflarından gördüğü ve gerçekte nasıl bir görüntünün ortaya çıkmasını da merakla bekliyor.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, çalışmalardan bir görüntü çektik ve diğer fotoğrafta da bittiğinde nasıl bir şekil alacağı fotoğrafın bir kısmını yayınlıyoruz ve herkes gibi bizlerde değişecek olan Zonguldak’ı sabırsızlıkla bekliyoruz.

 

Fotoğraflar konuşursa: Haber-Yorum Mustafa Emen