Zonguldak’ın yıllardır kanayan yarası halindeki atıl durumda kaderine terkedilen ve vatandaşların en büyük hayallerinden biri olan geniş alana sahip Lavuar Alanı projesi nihayet hayata geçiyor.

Göreve seçilir seçilmez yapacağı ve söz verdiği projeleri hayata geçirmekte olan  ve ilk planda sahil yolu projesinin yapımını başlatan Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın “Müjdeler olsun” diyerek sosyal medya hesabı üzerinden Lavuar alanının yapılacak ihalesinin tarihini de duyurdu.

Alan yaptığı paylaşımda “Zonguldak’ımızın yıllardır hasretle beklediği ‘Lavuar Alanı Projesi’ TOKİ tarafından 26 Şubat 2021 tarihinde ihale edilecektir.
Zonguldak’ımıza hayırlı olsun.” dedi.

Görüldüğü üzere, uzun senelerdir şehir görüntüsünden ziyade balıkçı kasabası gibi duran Türkiye’nin ilk vilayeti olan Zonguldak yapılan bu çalışmalarla modern şehir havasına girecek ve Zonguldak halkı da yaşadığı şehirden gurur duyacak.

Buz Adam gönüllere girdi! Buz Adam gönüllere girdi!

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, biraz daha sabır isteyen bu durum sonunda Zonguldak,  işi bilen yöneticilerin sayesinde yaşanabilir şehir haline gelecek…

 

Fotoğraflar konuşursa: Haber-Yorum: Mustafa Emen